Home / Bosch Varmepumpe

Bosch Varmepumpe

Unik teknik udnyttes energien fra naturen optimalt

Bosch varmepumpe Nordsjælland og København, Compress serien er en ny type af højeffektive varmepumper som dækker ydelsesområdet fra 5kW til 7kW med tre modeller. Den nye serie er markedsledende inden for energirigtige og pålidelige løsninger.

Bosch Compress findes i 3 forskellige størrelser, Bosch Compress 5000 AA, Bosch Compress 6000 AA og Bosch Compress 7000 AA.

Energien til luft/luft varmpepumper kommer fra den omgivne luft, som solen har opvarmet. Bosch Compress AA serien er højtydende luft/luft varmepumper. Med en unik teknik udnyttes energien fra naturen optimalt og skaber varme og komfort på en behagelig måde. Luft/luft varmepumperne er udviklet specielt til nordiske forhold, hvor varmepumperne har gennemgået omfattende driftstest i bl.a. holdbarhed, afrimningsoptimering og ydelse under alle tænkelige forhold som naturen kan byde på.

Hvor kan jeg bruge en luft/luft varmepumpe?

En luft/luft varmepumpe er ideel til sommerhuset, den kan sikre at du kan få glæde af huset året rundt. Men den kan også bruges som supplement i helårshuset eller som opvarmning af garager og lignende. Varmepumpen giver komfortabel rumvarme og er hurtig at installere.

Komfort året rundt til sommerhuse eller huse med elvarme

Bosch Compress 5000 AA er trods den konkurrencedygtige pris en varmepumpe med den velkendte Bosch kvalitet – udviklet til det kolde klima i norden. Compress 5000 AA findes i 2 effektstørrelser, 5 eller 6 kW. Det betyder at varmepumpen kan opvarme selv store åbne sommerhuse-/ boliger hvor luft kan fordele sig rundt i de rum som ønskes opvarmet.

Bosch varmepumpe Produkter og pris

Bosch Compress 5000

Bosch-varmepumpe-indedel

Energimærke A/A

infoknap3

Bosch Compress 6000

Bosch-varmepumpe-indedel

Energimærke A/A

infoknap3

Bosch Compress 7000

Bosch-varmepumpe-indedel4

Energimærke A/A

infoknap3

X

X

X

Top