Varmepumpeservice – Skal varmepumpen have service ?

panasonic-varmepumpe-Installation

panasonic-varmepumpe-Installation
Varmepumpeservice

Køb en varmepumpe, monter den, nyd et varmt hus. Er det alt? Nej. En varmepumpe bør, akkurat som en bil, have regelmæssigt varmepumpeservice.

Når du køber en varmepumpe, er det vigtig, at den installeres af en godkendt installatør. Denne installatør skal også være i stand til at udføre service, og vi anbefaler, at dette bliver gjort minimum hver andet år, varmepumper med over 1 kg. kølemiddel er det lovpligtigt med årligt service. Regelmæssig service vil sikre, at din varmepumpen giver bedst mulig effekt, høj ydelse og har længere levetid.

Køb en varmepumpe, monter den, nyd et varmt hus. Er det alt? Nej. En varmepumpe bør, akkurat som en bil, komme regelmæssigt til service. Hvis pumpen har for lidt gas, vil den ikke kunne varme eller køle hjemmet, som den skal. Desuden er det ikke godt for kompressoren at køre med for lav gasmængde, og det kan føre til, at den bliver ødelagt. Regelmæssig kontrol gør, at man på et tidlig tidspunkt kan opdage denne type problemer og reparere varmepumpen i tide.

Montøren vil som regel køre en temperaturkontrol (både varme- og køledrift), kontrollere strømforbrug og arbejdstryk, samt visuelt tjekke alle kølerør og koblinger. Montøren vil også rengøre indedelen med trykluft og eventuelt affedtningsmiddel samt rengøre udedelen.

Har du haft service på din varmepumpen de sidste to år?

Bestil et servicetjek hos Varmepumpesalg ApS så du er sikker på din varmepumpe funger optimalt.

 

BESTIL VARMEPUMPESERVICE PÅ +45 2071 8081

 

Ring til os: +45 20718081 • Mail: Info@varmepumpesalg.dk
This is default text for notification bar