Hvis du opvarmer med el eller olie, og hvis du bor i et område uden fjernvarme eller naturgas, kan du spare energi med en varmepumpe – og hvem er ikke interesseret i at spare energi, ressourcer og dermed penge?

Em varmepumpe fungerer på den måde, at den udnytter energien fra omgivelserne i det pågældende hus og dets opvarmningssystem. En varmepumpe vil altså tage varmen fra eksempelvis jord eller udeluft, og overføre den til radiatorer eller gulvvarme. En anden mulighed er, at pumpen vil blæse denne varme direkte ind som varm luft i boligen. Uanset den enkelte pumpes specifikke funktion og uanset hvordan det gøres, anvender en varmepumpe altså luftens naturlige varme til at producere varmeenergi til den pågældende husstand – og dette er i øvrigt både sommer og vinter. Pumpen kører på strøm, men dette vil ikke have indflydelse på din elregning. Pumpen producerer nemlig cirka 3 kWh varmeenergi for hver kWh strøm, som den selv bruger. Alt i alt er der tale om et system, som må siges at være en billig og effektiv løsning til dig, hvis du ønsker at spare penge på din elregning. Måske har du et oliefyr, som er dyrt i drift? Undersøg mulighederne for en varmepumpe i stedet for allerede i dag!

Spar energi med en varmepumpe

Man må aldrig sige varmepumpe, uden at det næste man siger, er Varmepumpesalg.dk. Vi ved, hvad vi kan, og vi elsker det, vi laver. Hos Varmepumpesalg er vi absolut specialister når emnet er en varmepumpe. Kvalitet, præcision og en professionel tilgang er hovedelementerne i vores arbejde, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af det stykke arbejde, vi laver. Hos Varmepumpesalg har vi fuld forståelse for, at en varmepumpe og dens funktioner formodentlig langt fra er din spidskompetence, og at energibesparelser kan være et vanskeligt emne at blive klog på. Vi taler derfor altid til dig i øjenhøjde, og vi bruger altid de fornødne ressourcer på at sætte os grundigt ind i din situation og dine behov og ønsker. På denne måde sikrer vi er godt samarbejde, og et resultat, du bliver glad for.

Bestil din varmepumpe hos Varmepumpesalg

På nuværende tidspunkt skulle der helst ikke herske nogen tvivl om, at du skal vælge Varmepumpesalg.dk når du er på udkig efter den bedste varmepumpe på markedet. Hvis du alligevel stadigvæk er blot en lille smule i tvivl, har vi bare ét enkelt forslag til dig – tag et hurtigt kig rundt på vores hjemmeside, og se, hvad vi kan og hvad vi tilbyder. Du er naturligvis også altid meget velkommen til at kontakte os via mail eller pr. telefon. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til et specifikt produkt, eller hvis du kunne have interesse i et uforpligtende tilbud eller i at høre mere om, hvad vi kan gøre for netop dig.

Hos Varmepumpesalg ser vi frem til at høre fra dig, og vi ser frem til at vise dig, hvorfor du altid skal vælge os til at hjælpe dig med en varmepumpe. Indtil videre ønsker vi dig blot en rigtig dejlig dag.

Læs mere her

varmepumpeVarmepumpe

Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os på +45 20 71 80 81 eller info@varmepumpesalg.dk for spørgsmål.

Ring til os: +45 20718081 • Mail: Info@varmepumpesalg.dk
This is default text for notification bar