Hos varmepumpesalg.dk hjælper vi mange danskere med at indkøbe og installere varmepumpe luft til både helårshuse og sommerhuse.

Hvorfor installere varmepumpe luft?

Der kan være mange gode grunde til at vælge at få varmepumpe luft installeret i sit hjem. Det kan for eksempel være et stort varmeforbrug eller at man alligevel står og skal have skiftet fyret eller el-varmen ud.
Når disse tanker alligevel er i spil, så kan det hurtigt betale sig at skifte til Luft til Vand eller Luft til Luft varmepumper. I sidste ende kan en varmepumpe spare jeres husstand for helt op til 70 % af jeres tidligere varmeudgift.

Varmepumpe luft holder sommerhuset frostfrit

Med en installeret varmepumpe i sommerhuset, kan man holde sommerhus varmet op / frostfrit hele vinderen for billige penge. Hos varmepumpesalg.dk har langt de fleste varmepumper en funktion som kaldes for “10ºC Frostfri”. Den holder sommerhusets temperatur på 10 grader, således at det aldrig fryser helt til i huset, og så har det den fordel at du hurtigt kan varme sommerhuset op igen, også hvis du kommer derop i vinterhalvåret.

Skal der installeres varmepumpe luft? Brug Varmepumpesalg.dk

Hos varmepumpesalg.dk ved vi hvor vigtigt det er at montere varmepumpe korrekt og sikkert. Mange virksomheder eller private installatører kan let begå fejl, som i sidste ende vil gå ud over dig som kunde, og muligvis også får garantien på din varmepumpe til at bortfalde. Dette er du sikret imod ved at bruge varmepumpesalg.dk. Vi er autoriserede varmepumpeinstallatører.

varmepumpe luftVarmepumpe luft

Læs mere på vores hjemmeside Varmepumpesalg.dk,  eller kontakt os på +45 20 71 80 81 eller info@varmepumpesalg.dk for spørgsmål.

Panasonic varmepumpeDaikin varmepumpeBosch varmepumpe

Ring til os: +45 20718081 • Mail: Info@varmepumpesalg.dk
This is default text for notification bar