FORÅRS-PRISER, til uhørte lave priser…

Varmebesparelse varmepumpe vs. oliefyr/gasVarmepumpe til helårshuse og sommerhuse! Har du et for stort varmeforbrug,  står du og skal have skiftet oliefyr, gasfyr, nybyg eller skal du bare have skiftet El-varmen –  Så skift til en Luft til Vand eller Luft til Luft varmepumpe, og spar på varmeudgiften med helt op til 70 %.Hvad skal jeg vælge!
Det afgørende spørgsmål du skal starte med at besvare er, om du ønsker en helt ny varmeforsyningsløsning eller blot er på udkig efter et supplement til din eksisterende varmeløsning som for eksempel en “Luft til Luft varmepumpe” – billig og hurtigt installeret med stor besparelse, har du el-varme er det en god løsning.

Er du på udkig efter en helt ny varmeløsning i form af varmepumpe, som både kan levere varme til centralvarmeanlægget og brugsvand, er der en anden løsninger vi kan tilbyde “Luft til Vand varmepumpe”, luft til vand varmepumpe varmer både dit brugsvand og boligen op med store varmebesparelser.

Hvad kan du spare?

Kan en varmepumpe virkeligt spare energi i mit hus ???

Er du i tvivl om hvad du eventuelt kan spare med en varmepumpe installeret i netop dit helårshus, Få et hurtig og gratis overblik over hvor god en forretning det er netop for dig at få installeret en varmepumpe i netop dit helårshus.

Send os en mail med din adresse og dit olie/gas eller EL forbrug, så vender vi hurtigt tilbage med en udregning.

Varmepumpe til helårshuse og sommerhuse!

Det er altid en god ide at få installeret en varmepumpe i ens sommerhus eller fritidshus for at nedsætte forbruget på varmeudgiften, en luft til luft-varmepumpe er nem at installere og kræver ingen vandbårne radiatorer.

10ºC funktion (holder sommerhuset frostfrit)

I de fleste varmepumper vi sælger, er der funktionen “10ºC Frostfri” til at holde sommerhuset/fritidshuset frostfri om vinteren, samt hvis man bruger huset meget om vinteren varmes det hurtigere op.

Er firmaet Autoriseret til at monter varmepumper ???

VarmepumpeSalg ApS er, men mange firmaer monter varmepumper selv om de ikke må, og det er dig som kunde der bøder for det i det lange løb, da de ikke aner hvad de laver og garantien bortfalder produktet, så inden du vælger leverandør så tjek om firmaet er autoriseret til at monter varmepumper på KMO’s hjemmeside LINK… 

 

Daikin FTXS25, A++

daikin-ftxs-indedel-1

Eksklusiv design

Pris fra…

Panasonic NZ25TKE, A++

panasonic-nz9ske

Kun 19.4 cm dyb

Pris fra…

Panasonic HZ25UKE, A+++Panasonic-hz9rke-indedel-2

Bedst i test!

Pris fra…

BILLIG PRIS INFO BILLIG PRIS INFO BILLIG PRIS INFO

X

SMS-Styring til alle varmepumper

CT-Small-sms-styring-til-varmepumpe

Gratis App

Findes også i WIFI, pris fra…

Panasonic Gulvmodel

Panasonic-e9gfe-indedel1

Gulv Varmepumpe

Pris fra…

Varmepumpeskjuler

varmepumpeskjuler - varmepumpehus

Trykimprægneret træ

træ, etisk og flot skjuler…

BILLIG PRIS INFO BILLIG PRIS INFO BILLIG PRIS INFO

 

Ring til os: +45 20718081 • Mail: Info@varmepumpesalg.dk
This is default text for notification bar