Varme sommernætter, sådan sikrer du din søvn med aircondition


aircondition-kvinde-blæser
Aircondition med varmepumpe

Varme sommernætter. Med Panasonics luft-luft-varmepumper får du ikke bare effektiv opvarmning i vinterhalvåret, men også en billig aircondition, som giver sommerhuset en behagelig og kølig temperatur – selv på de varmeste sommerdage og -nætter. Mange glæder sig til sommeren og det varme vejr. Men ikke mange forbereder sig på, at sommerhuset kan føles som en sauna, når varmen sætter ind. Med aircondition-funktionen i vores varmepumper får du en kølig og behagelig indendørstemperatur, så du kan nyde de dejlige sommermåneder ude som inde. Bade, grille og nyde varmen ude. Slappe af og køle ned inde. Kølefunktionen i varmepumperne giver effektiv aircondition, så du slipper for andre løsninger. Forskellige transportable aircondition-løsninger har ofte en slange, som skal hænge ud af vinduet for at føre varme og kondens væk. En varmepumpe er forsvarligt og pænt monteret, og så er den helt anderledes stille, så du kan sove i fred om natten. Panasonics varmepumper bruger ganske lidt energi på at køle sommerhuset ned. Takket være den smarte inverter-teknologi bruges der meget mindre energi på at opretholde en jævn og kølig temperatur.

Varme sommernætter, sådan sikrer du din søvn med aircondition

Lave driftomkostninger

Driftsomkostningerne er lave, og varmepumpen er derfor perfekt som aircondition, når du mest behøver det. Med en varm sommer følger ofte højere luftfugtighed. Panasonics varmepumper har indbygget fugtkontrol, som regulerer luftfugtigheden og giver en bedre luft indendørs. Fugtkontrollen forhindrer også dårlig lugt og mug, og sammen med varmepumpens luftrensesystem får du derfor et meget bedre indeklima, som er perfekt for astmatikere og allergikere.

Vil du høre mere om kølefunktionen i vores varmepumper? Ring på +45 20718081 eller besøg vores hjemmeside varmepumpesalg.dk

Ring til os: +45 20718081 • Mail: Info@varmepumpesalg.dk
This is default text for notification bar