At få installeret en varme pumpe er næsten altid en fantastisk ide for husejere, uanset om det drejer sig om sommerhuse eller helårshuse.

Spar med varme pumpe installationer

Ved at installere en varme pumpe i dit hjem, kan du hurtigt spare mange penge på varmeregningen, sammenlignet med gas- eller oliefyr eller elvarme, som mange bruger. Faktisk kan du spare helt op til 70 % på din varmeregning, men hvis du ønsker en præcis udregning, kan varmepumpesalg.dk altid udarbejde sådan en til dig, ganske gratis. Du skal blot sende os en mail med adresse og dit nuværende olie/gas eller elforbrug, så laver vi en komplet udregning til dig, som giver dig et hurtigt overblik over hvor meget en varme pumpe kan spare dig for.

Hvilken varme pumpe skal jeg vælge?

Hvilken varme pumpe du skal vælge, afhænger af hvilken brug du ønsker. Er du på jagt efter en komplet varmeforsyningsløsning eller blot et supplement til en eksisterende varmeløsning, du ønsker at beholde?

Hvis du er på jagt efter en helt ny løsning, anbefaler varmepumpesalg.dk at vælge en ”Luft til vand” varme pumpe. Disse varmer både dit brugsvand og boligen op med store varmebesparelser inkluderet.

Er du derimod på jagt efter et supplement, anbefaler vi en ”luft til luft” varme pumpe, som er en billigere løsning, der er hurtigt installeret. Også her får du store besparelser, der hurtigt tjener din nye varme pumpe hjem.

varme-pumpe

Varme pumpe

Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os på +45 20 71 80 81 eller info@varmepumpesalg.dk for spørgsmål.