besparelse-luft-til-vandValg af Varmepumpe til helårshuse og sommerhuse! Har du et for stort varmeforbrug,  står du og skal have skiftet oliefyr, gasfyr, nybyg eller skal du bare have skiftet El-varmen –  Så skift til en Luft til Vand eller Luft til Luft varmepumpe, og spar på varmeudgiften med helt op til 70 %.

Men hvad skal du så vælge? Før du tænker det spørgsmål, er det afgørende spørgsmål du skal starte med at besvare , om du ønsker en helt ny varmeforsynings løsning eller blot er på udkig efter et supplement til din eksisterende varmeløsning som for eksempel en “Luft til Luft varmepumpe” – billig og hurtigt installeret med stor besparelse, har du el-varme, Olie eller Gas er det en god og billig løsning.

Er du på udkig efter en helt ny varmeløsning i form af varmepumpe, som både kan levere varme til centralvarmeanlægget og brugsvand, er der en anden løsning vi kan tilbyde “Luft til Vand varmepumpe”, luft til vand varmepumpe varmer både dit brugsvand og boligen op med store varmebesparelser.

X

Varmepumpe udstillingSkift fra gammel Oliefyr eller Gasfyr til varmepumpe

I 2013 blev det forbudt at installere oliefyr i nye huse og fra juli 2016 bliver det også forbudt at erstatte et gammelt oliefyr med et nyt, hvis det er muligt at få fjernvarme eller naturgas i stedet for i området. Så oliefyret er godt og grundigt på vej ud i Danmark.

Så står du foran at skifte dit gamle oliefyr ud, så skal du altså kigge efter andre alternativer såsom et Luft til Vand varmepumper som er et godt alternativ.

Du kan spare ca. 65 % på varmeregningenved at skifte oliefyret eller Gasfyret ud med et billigere opvarmnings form som Luft til Vand varmepumpe.

Der er altså masser af penge at spare på opvarmning, hvis du skifter det gamle oliefyr ud. Beregninger som “Energitjenesten” har lavet viser, at du kan sænke din varmeregning med op til 20.000 kr. om året.

Beregningerne er lavet for et enfamiliehus på 150 m2. Huset har et ældre oliefyr fra 1993 og et årligt forbrug på 2.800 liter olie. Omregnet svarer husets faktiske varmebehov inklusive varmtvandsforbrug til 21.000 kWh.

Læs mere om vores produkter på disse 2 sider.X

x

LUFT TIL LUFT VARMEPUMPE                     LUFT TIL VAND VARMEPUMPE

X

X

For mere information om valg af varmepumpe:

RING TIL VARMEPUMPESALG APS PÅ TELEFON 2071 8081