Undgå varmeproblemer vinteren over

Undgå varmeproblemerMange spekulerer på, hvordan at få en bedre effekt med sin luft-til-luft varmepumpe i løbet af vinteren og undgå varmeproblemer. Her er nogle råd om, hvordan du kan spare flere penge med din varmepumpe / klimaanlæg enhed.

Vedligehold luft varmepumpe

En luft-varmepumpe kræver vedligeholdelse. For det første, er du nødt til at rense filtrene med jævne mellemrum. Så skal du kigge til den udendørs enhed, således at det ikke er blokeret af sne, is eller snavs.

Ved service en køletekniker går gennem din luft varmepumpe i dybden. På denne måde kan du få så stor effekt som muligt fra din luft-varmepumpe og sikre, at den lever længere samt giver en langt bedre økonomi.

Brug også din primære varmekilde

Mange mennesker begår den fejl, at de slukker deres primære varmekilde, når de anskaffer sig en varmepumpe. Dette resulterer ofte i skuffelser når så deres luft varmepumpe ikke giver den store besparelse som man kunne ønske sig.

En luft-varmepumpe er ikke en primær varmekilde og bør derfor modtage støtte fra din primære varmekilde i de rigtige kolde vinterdage, det resulter faktisk i en større besparelse i sidste ende.

Brug høj blæser-tilstand og undgå varmeproblemer

Luft varmepumpes blæsemotor er meget energieffektiv, det er varmepumpeteknologi som tegner sig for næsten hele varmepumpens energiforbrug. Ved anvendelse af en høj-blæser tilstand spreder varmen sig bedre i huset og man kan gøre brug af sin luft til luft varmepumpe bedre.

Hvad er en god indstilling for varmepumper

En god grundindstilling er: “HEAT” + “21-23ºC” + “AUTOFAN” eller på visse varmepumper kan det være “SOL” + “21-23ºC” + “AUTOFAN”

 

Bestil din varmepumpeservice på +45 20718081

 

Ring på +45 20718081 eller besøg vores hjemmeside varmepumpesalg.dk se varmepumper bedst i test : Panasonic


Udgivet

i

af