Det er de færreste mennesker, som i virkeligheden er klar over, hvordan man kan spare på sin varmeregning. Læs videre her på siden, bliv klogere på emnet og spar varme.

Først og fremmest er det vigtigt at skrive sig bag øret, at en behagelig stuetemperatur ikke behøver at være varmere end 20 til 23 grader. Ved hver ekstra grad, du skruer op på termostaten, vil du ende med cirka 5 % større varmeudgift. Derudover er det vigtigt, aldrig at stille møbler eller lignende tæt op ad kolde ydervægge. Dette vil nemlig skærme for varmen, og du risikerer mug og grønne vægge. Ligeledes må du aldrig dække radiatorer eller termostater med gardiner, møbler eller andre ting, og du må aldrig bruge radiatorerne til at tørre tøj på. Så vil din varmeregning nemlig blive højere, idet du ikke udnytter varmen optimalt.

Luft ud og spar varme samtidigt. Husk at du aldrig må lade vinduer stå åbne mens radiatorerne er tændt. Når du lufter ud, skal du huske at slukke radiatoren imens. Med fordel kan du desuden skrive dig bag øret, at dug indvendigt på termoruder altid er et tegn på, at der luftes for lidt ud. Når det er koldt, kan du med fordel undgå at have åbne vinduer i længere tid. Termostatventilen på din radiator er nemlig frostsikret. Dét betyder, at hvis temperaturen falder under 7-8 grader, vil termostaten åbne automatisk.

Mange mennesker lever efter og følger fejlagtigt dette råd: skru ned for varmen, og spar penge. Dette er ikke nødvendigvis rigtigt. Når emnet er spar varme, kan du naturligvis skrue ned for varmen når du ikke er hjemme, men ikke for meget. Hvis dine vægge og dine møbler først er gennemkolde, vil det nemlig koste flere penge at varme op.

Få etableret et samarbejde med Varmepumpesalg, og spar varme. Læs mere neden for.

Spar varme når du handler hos Varmepumpesalg

På dette felt er der, ligesom inden for de fleste andre markeder, en lang række faldgrupper, og en lang række firmaer, du med fordel kan holde dig langt fra. Når du handler hos Varmepumpesalg, kan du føle dig tryg. Spar varme sammen med os.

Ud over mange dårlige firmaer og leverandører, er der på dette marked stor konkurrence. Det er ingen hemmelighed, at det virkelig gælder om at skille sig ud og differentiere sig fra konkurrerende firmaer. Den måde hvorpå vi hos Varmepumpesalg bestræber os på at skille os ud fra vores konkurrenter, er først og fremmest i forhold til kvaliteten. Vi arbejder altid med en professionel tilgang, og vi går aldrig på kompromis med aspekter som kvalitet, pålidelighed og professionalisme. Det er meget vigtigt for os, at du hos os altid får det produkt, du efterspørger, og at produktet kan leve fuldt ud op til de ønskede standarter.

Kontakt os i dag og spar varme

Når emnet er spar varme, må du aldrig glemme at nævne Varmepumpesalg. Kontakt os allerede i dag, og spar varme.

Læs mere her-Forside

spar-varmeSpar varme

Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os på +45 20 71 80 81 eller info@varmepumpesalg.dk for spørgsmål.

Ring til os: +45 20718081 • Mail: Info@varmepumpesalg.dk
This is default text for notification bar