luft til vand varmepumpe

Ny vandvarmer – Spar 75% på elregningen

ny vandvarmer
Varmvandsbeholder med luft til vand varmepumpe

Få en ny vandvarmer og spar 75%

Byt den gamle vandvarmer ud med en ny vandvarmer og Spar 75% på elregningen med ny tank. Panasonic introducerer de nye Aquarea DHW-tanke, som innovativt kombinerer varmtvandsbeholdere med indbyggede varmepumper. Tankene er specialdesignede til både sommerhus og helårsbolig og giver imponerende energi- og pengebesparelser.

Panasonics nye to-i-en varmtvandsbeholdere er de perfekte afløsere til dyre elektriske varmtvandsbeholdere. Varmtvandsbeholderne har en indbygget varmepumpe, som sikrer høj ydelse og store energibesparelser.
Varmtvandsbeholdernes lavenergisystem varmer effektivt vandet op til 55˚ året rundt og sammenlignet med en ældre kogekedel eller elektriske varmelegemer kan man spare op mod 75% på elregningen. Investeringen er tjent hjem allerede efter fjerde år.
”Den nye produktlinje giver boligejere en løsning, som giver energibesparelser på op mod 75%. Tankene er diskrete og kan installeres i forskellige typer rum, afhængigt af boligejerens behov og krav. Tankene vil levere energieffektivt varmt vand i mange år og kræver blot et simpelt årligt vedligeholdelsestjek”, siger Tomas Bærholm, Area Manager Danmark, Panasonic.

Særlige funktioner med ny vandvarmer:
• Energibesparelser på op mod 75%
• Investeringen er tjent hjem inden for fire år i forhold til en elektrisk opvarmer
• Passer til alle behov og fås med mellem 80 til 285 liters kapacitet
• To modeller: Vægophængt eller gulvmonteret tank
• Mulighed for tilslutning til andre eksterne varmekilder, fx solceller
• Effektiv anti-korrosion

Effektiv varmepumpeteknologi
De nye Aquarea DHW-tanke har kombineret en varmtvandsbeholder med en varmepumpe i én enkelt enhed. Det er den mest energieffektive måde at opvarme vand, det sparer daglig på elregningen og reducerer boligens C02-udslip. Installationen er nem og enkel, tankens diskrete design passer ind alle steder og der er ikke brug for at trække nye rør i bygningen.

Én teknologi – to integrationsmuligheder
De nye Aquarea DHW-tanke kommer i to udgaver og passer dermed til forskellige husstandes behov.

De vægmonterede Aquarea DHW-tanke findes i størrelserne 80 liter, 100 liter og 20 liter og er designet til at afløse elektriske vandvarmere. Modellerne kan nemt installeres i enten køkken eller badeværelse og passer perfekt til sommerhuset.

De gulvmonterede Aquarea DHW-tanke har varmtvandskapacitet fra 200 til 285 liter. Disse tanke kan forbindes til supplerende varmekilder (op til to), som fx solceller eller en ekstern varmepumpe. Det betyder, at man kan nå endnu højere energieffektivitet. Med disse tanke er det også muligt at ventilere hjemmet med overskudsvarme fra varmepumpen.

Ring på +45 20718081 eller besøg vores hjemmeside varmepumpesalg.dk