Samsung Nordic med Indbygget WIFI

Samsung varmepumpe i Smart, Comfort og Exclusive serien er den første luftvarmepumpe på det nordiske marked, der har indbygget WiFi som standard. Download en app til din smartphone eller tablet, og fjernstyr varmepumpen, uden at det er nødvendigt med ekstra tilbehør eller besværlige installationer. Ved hjælp af fjernstyringen kan du f.eks. tænde for varmen i sommerhuset, inden du kører hjemmefra, eller justere varmen i hjemmet, mens du sidder på arbejdet, direkte via din smartphone.

Varmepumpen, som tåler ekstreme forhold

Når temperaturen udenfor falder, bliver luftvarmepumpen sat på prøve. Samsung varmepumpe i Smart, Comfort og Exclusive serien har derfor en kompressor, som let og enkelt skifter mellem høje og lave omdrejningstal og på den måde leverer en konstant, nominel varmeeffekt helt ned til -17°C og en varmeeffekt ned til -25°C.

Samsung Exclusiv – Høj effekt med triangulær form

Som navnet antyder er Exclusive topmodellen i Samsung Smart-serien. Den bygger på Samsungs seneste innovation inden for klimaanlæg, den triangulære form, som giver øget luftgennemstrømning, hurtigere temperaturregulering og jævnere fordeling af varmen i rummet.* Den flotte overfladefinish med Crystal Gloss Design gør Exclusive til en pryd i dit hjem. Trods den imponerende ydeevne er Exclusive forholdsvis energibesparende og opfylder højeste energiklasse, A+++. Den leveres med en indbygget luftrenser, som renser indendørsluften med ionisering.

Samsung varmepumpe produkter og pris

Samsung Easy 9

Samsung-Easy-9-varmepumpe-front

Energimærke A++/A+++

 Samsung Easy 9

Samsung Easy 12

Samsung-Easy-9-varmepumpe-front

Energimærke A+/A+++

Samsung Easy 12

Samsung Comfort 9

samsung-comfort-indedel

Energimærke A++/A+++

Samsung Comfort 9

Samsung Comfort 12

samsung-comfort-indedel

Energimærke A++/A++

Samsung Comfort 12

Samsung Exclusive 9

samsung-exclusive-indedel

Energimærke A+++/A+++

Samsung Exclusive 9

Samsung Exclusive 12

samsung-exclusive-indedel

Energimærke A+++/A+++

Samsung Exclusive 12

Samsung Gulv 9

samsung-gulv-indedel

Energimærke A/A+

Samsung Gulv 9

Samsung Gulv 12

samsung-gulv-indedel

Energimærke A/A+

Samsung Gulv 12

X

X

X