Panasonics luft-til-luft varmepumper blandt de mest effektive


Panasonics luft-til-luft varmepumper, panasonic-hz9rke-indedel-r32Teknologisk Institut udpeger Panasonics nyeste varmepumpe til hjemmet (HZ9RKE og HZ12RKE), til én af de mest energieffektive i Norden. To af Panasonics pumper topper nu Teknologisk Instituts liste over de mest energieffektive luft-til-luft varmepumper er Panasonics luft-til-luft varmepumper blandt de mest effektive.

Teknologisk Institut med hovedkontor i Taastrup gennemfører jævnligt test af tekniske produkter. Formålet er at give objektiv og faktabaset rådgivning til forbrugerne. Den første uafhængige test af Panasonics opdaterede Flagship-varmepumpe (HZ12RKE) viser, at produktet opnår en energiværdi (SCOP) på 5.35. Det betyder, at pumpen er en af de mest energieffektive på markedet, kun slået af Panasonics egen topmodel, som har en energiværdi på 5.40.

– Det bekræfter, at vores Flagship er en af de mest energieffektive på markedet. Modellen er en af vores mest sælgende pumper, fordi den har en høj kapacitet og et vældig lavt støjniveau. Kunderne får høj komfort, god luftkvalitet og lavere energiudgifter, siger Thomas Bærholm, chef for Panasonic Heating & Cooling i Danmark

Panasonics topmodel ‘Heatcharge’ topper Teknologisk Instituts liste over alle testede luft-til-luft-varmepumper med en SCOP-værdi på 5,4. SCOP angiver, hvor meget varmeenergi varmepumpen leverer i forhold til den tilførte energien og dermed grundlaget for energimærkingen. Både Flagship og Heatcharge er mærket A+++.

Flagship er tilgængelig hos os allerede nu.

Testen bliver snart offentliggjort på Teknologisk Instituts hjemmeside. Den testede pumpe er også snart at finde på listen over  testede pumper her: http://sparenergi.dk/forbruger/vaerktoejer/varmepumpelisten.

For yderlig spørgsmål Ring på +45 20718081 : Se varmepumper bedst i test : Panasonic

Ring til os: +45 20718081 • Mail: Info@varmepumpesalg.dk
This is default text for notification bar