Menu Luk

Panasonic Z25UFE, Ny suveræn gulvmodel fra Panasonic.

Panasonic-z25ufe-indedelPanasonic Z25UFE Ny gulvkonsol med nyt nanoe ™ X luftrensende system: fremragende effektivitet A ++, komfort (kun Super Quiet-teknologi 20dB (A)) og sund luft kombineret med et gennembrud design.

  • Ny R32 kølemiddelgas
  • Et gennembrud design, der kombinerer perfekt med de mest moderne miljøer. Vi har valgt de bedste materialer og processer for a raffineret design
  • Ved hjælp af nanoe ™ X med nanoteknologi renses fine partikler luften i værelse
  • High effiency rang A ++ SEER og A ++ SCOP
  • Styr din komfort og effektivitet med det laveste energiforbrug med internet kontrol (Tilbehør)
  • Ny trådløs kontrol WIFI eller SMS (Tilbehør)

 

Panasonic-z25ufe-indedel4R32 – mere miljøvenlig kølemiddel og effektiv opvarmning

Den nye Gulvmodel Panasonic Z25UFE er det mest miljøvenlige valg på markedet. Pumpen lever op til alle nye regulativer og regler om GWP-værdier (Globale Warming Potential) for kølemidler, som skal sikre mindre udledning af CO2.

Andre varmepumper bruger kølemidlet R410A som standard, men Panasonics nye Gulvmodel-varmepumpe benytter i stedet det miljøvenlige kølemiddel R32, som har en meget lavere indvirkning på udtømningen af ozonlaget og den globale opvarmning.

Hvis man sammenligner R410A med R32, er værdien reduceret med en tredjedel med. R32-kølemidlet er desuden et enkomponent kølemiddel, der gør det let at genanvende.

 

Panasonic-z25ufe-gulvmodelAltid frisk og ren luft med nanoe™ X

I Panasonic Z25UFE er der indbygget nanoe™ X med nanoteknologi, luften i rummet renses med elektrostatiske finpartikler af vand. Rensning kan foregå samtidig med eller uafhængigt af varme-/kølefunktion. Fjerner lugt og hæmmer virus og bakterier (bakterier, svampe, pollen, virus og cigaretrøg). OH-radikaler fjerner brint, hvilket effektivt fjerner lugt og steriliserer luften.

nanoe™ X hæmmer lugt samt bestemte bakterier og vira, nanoe™ X indeholder 10 gange¹ flere OH-radikaler. Den nyligt udviklede nanoe™ X-enhed producerer 10 gange flere OH-radikaler (4.800 milliarder) end en normal nanoe™-enhed. Større mængder af OH-radikaler i nanoe™ X giver en fremragende hæmmende virkning på bakterier, vira og allergener samt lugt, så du får et friskere og renere
hjem.

 

panasonic propartnerPanasonic ProPartner

Vi er glade for at kunne meddele at VarmepumpeSalg ApS er blevet “Panasonic Pro Partner”. Det betyder for dig som kunde at du har sikret dig, vi har den fornødne erfaring og nyeste viden om netop Panasonic varmepumper.
Ud over dette, giver det dig som kunde sikkerhed i produktet, da du får “SØLV PAKKEN” fra starten, hele 5 års TOTAL garanti, med mulighed for optil 14 års garanti.

X

X

Specifikationer og brochure

Model Panasonic Z25UKE Panasonic Z35UKE
Energi klasse (Varme/Køl) A++/A++  A++/A++
SCOP 4.70  4.60
Varmeeffekt kW 5,50  6.20
Varme areal m2 30-100  80-150
Køleeffekt kW 3.00  4.00
Køl areal m2 0-60  0-80
Sommerhus funk. 8º/10º JA JA
WIFI indbygget NEJ (Tilkøb) NEJ (Tilkøb)
Drift område -25ºC – +30ºC -25ºC – +30ºC
Panasonic ProPartner Garanti 5 år 5 år
Download brochure Panasonic Z25UFE/Z35UFE.pdf