Verdens første varmepumpe A+++ – Tildelt energiklasse A + + +

Panasonic VE9 & VE12

Markedets største besparelser gøre med den nye Panasonic VE9 & VE12 serie fra Panasonic. Når varmepumpen er i drift udsender kompressor i den udendørs enhed varmeenergi, der tidligere kun havde været spildt. Den ny Panasonic VE9 & VE12 serie er udrustet med en lagringsenhed (Heat Charge System), som er en unik teknologi, der lagrer overskudsvarme fra kompressoren til derefter bruge energien til varme.

Største SCOP nogensinde

Med den nye teknologi halverer den afrimningstiden og varmepumpen kan levere maksimal varmeydelse dobbelt så hurtigt i forhold til tidligere. Dette betyder, at effektiviteten i et helt år er 5,40 (SCOP).

+8º/+10º C. Funktion

Varmepumpen er udstyret med en funktion til opvarmning ned til +8 °C indendørs. Ideel som vedligeholdelsesvarme i sommerhuse, kolonihavehuse, garager, hjem eller andre lokaler for at forhindre den fra at fryse.

• Nanoe-G luftrensningssystem• Econavi med solsensor
• Vedligeholdelse Opvarmning, 8/10 °C
• IntesisHome® styring via computer og smartphone (Købes seperat)
• Testet ned til -25ºC udendørs temperatur af SP-Rådet i Sverige

Nannoe-G fjerner 99% af bakterier · virus og skimmel

Nanoe-G fjerner optil 99% dårlige partikler i luften

Nu kan du rense opholdsstuer mere effektivt med Nanoe-G. Brug af nano-teknologi fine partikler, er skadelige mikroorganismer fjernes fra luften du indånder. Men hvad med dem, der findes på møbler og andre overflader? Utroligt, kan de også deaktiveres af disse partikler. Og nu, når du slukker din klimaanlægget, Nanoe-G vil endda deaktivere mikroorganismerne i filteret. Så du kan nyde fuldstændig ro i sindet med et levende miljø, der er friskere og renere.

Ny Nanoe-G filter. Avanceret luft rensning system til dit hjem

Panasonic introducerer en luft rensnings system, der opfanger skadelige mikroorganismer fra luften, den deaktiverer også dem der er fanget på overflader og i filteret. Panasonic udnytter nano-teknologi til at rense luft og skadelige mikroorganismer fastgjort på tekstiler i rummet. Og i år, kommer de med en helt ny funktion, der også fjernede bakterier og vira fanget i filteret. Således giver dig den komplette luftrensnings system, så du kommer hjem til et renere omgivelser.

X

Specifikationer og brochure

Model Panasonic VZ9SKE Panasonic VZ12SKE
Energi klasse A+++/A+++  A+++/A++
SCOP 6.40  6.10
Varmeeffekt kW 7,70  8.40
Varme areal m2 100-160  120-180
Køleeffekt kW 3.00  4.00
Køl areal m2 0-60  0-80
Sommerhus funk. 8º/10º JA JA
Drift område -20ºC – +30ºC -20ºC – +30ºC
Panasonic ProPartner Garanti 5 år 5 år
Download brochure Panasonic VE9 & VE12.pdf

 

X


Find priser på varmepumper, montering og tilbehør på vores webshop, eller kontakt os på…

Varmepumpesalg ApS – tlf.: 20 71 80 81


Ring til os: +45 20718081 • Mail: Info@varmepumpesalg.dk
This is default text for notification bar