Skriv til os: info@varmepumpesalg.dk

Ring til os: +45 2071 8081

Panasonic-NZ25VKEPanasonic NZ25VKE varmepumpe, indbygget Wifi

Panasonic NZ25VKE  Etherea WIFI, der giver så meget mere end bare varme. Hvis du prioriterer livskvalitet i en lav pris, det er den model for dig.
Med dens flotte design, en høj COP-værdi, stor drift sikkerhed og ikke mindst dens mange funktioner er med til at gøre varmepumpen fra Panasonic til en af markeds bedste.

Indbygget WIFI Styr varmepumpen over mobiltelefonen

Ny, indbygget Panasonic Comfort Cloud: Styr komfort og strømforbrug med din smartphone Styr komforten og strømforbruget med din smartphone eller tablet via internettet. Udstyret med endnu flere funktioner, som du har adgang til derhjemme eller på kontoret: Start/stop, drift, indstillet temperatur, rumtemperatur, ugentlig timer mv. samt ny, avanceret funktionalitet med internetstyring, så du kan opnå bedre komfort og øge effektiviteten.

1. I hjemmet kan der oprettes forskellige brugere, så feks. børn udelukkende kan styre deres eget værelse. Hvis der er tale om et ekstra hus, kan dette køles eller opvarmes på forhånd via fjernbetjening. Eller der kan slukkes via fjernbetjening, hvis nogen har ladet systemet stå tændt.

2. Håndtere op til 200 enheder med kun én smartphone. Kende forbruget for hvert sted og få fejlkoder via fjernbetjening, hvilket resulterer i bedre og hurtig vedligeholdelse.

3. Kan nemt styre forskellige lokaler på feks. kontoret og give medarbejderne adgang til deres egen enhed. Leverer også oplysninger om, hvor der muligvis spildes energi på opvarmning og afkøling for at fremme bedste praksis for komfort.

 

Ny og lækker baggrunds belyst fjernbetjening

Med hurtig adgang til centrale funktioner og et glat skydedæksel, der afslører flere valgmuligheder, har det aldrig være lettere og mere intuitivt at styre dine indstillinger. Ligger komfortabelt i din hånd. Baggrundsbelyst LED-Skærm Juster dine indstillinger, selv i et mørkt lokale, ved hjælp af den baggrundsbelyste skærm.

Et glat skydedæksel fremhæver ikke alene fjernbetjeningens rene linjer, men holder også knapperne fri for skidt og snavs.

Nyd godt af en mere præcis temperaturregulering og oplev større komfort takket være Sky Controllers 0,5 °C temperaturstyring.

X

Frostfrifunktion nedtil +8º C.

Reducer feriehusets opvarmningsomkostninger, og få et mere behageligt indeklima
Takket være den trinløse +8º- +15º-gradersfunktion kan du holde sommerhuset, garagen eller annekset frostfrit uden at bruge særlig meget energi. Med en Panasonic luft / luft varmepumpe kan du sænke opvarmningsomkostningerne og samtidig få et bedre indeklima. Udover at du sparer penge og gør miljøet en fordel, får du en renere indeluft og en behagelig og kølig temperatur selv i de varmeste dage om sommeren.

  • Giver en behagelig varme, selv ved en udendørstemperatur på -25 °C
  • Vedligeholdelsesvarme (nedtil +8º C)
  • Indendørsdelen med uhørlige lav lydniveau fra 19 dB(A)
  • Mindste indedel i programmet kun 19.4 cm dyb
  • NYHED! Nu med Indbygget WIFI-modul
  • Medlem af Panasonic ProPartner = 5 års total garanti

 

panasonic propartnerPanasonic ProPartner

Vi er glade for at kunne meddele at VarmepumpeSalg ApS er blevet “Panasonic Pro Partner”. Det betyder for dig som kunde at du har sikret dig, vi har den fornødne erfaring og nyeste viden om netop Panasonic varmepumper.
Ud over dette, giver det dig som kunde sikkerhed i produktet, da du får “SØLV PAKKEN” fra starten, hele 5 års TOTAL garanti, med mulighed for optil 14 års garanti.

 

X

X

Specifikationer og brochure

Model Panasonic NZ25VKE Panasonic NZ35VKE  Panasonic NZ50VKE
Energi klasse A++/A+++ A+/A++  A+/A++
SCOP 4.60 4.70  4.70
Varmeeffekt kW 6.30 7.30  8.20
Varme areal m2 30-100  80-130  100-160
Køleeffekt kW 3.00 4.00  6.00
Køl areal m2 0-45  0-60  0-90
Sommerhus funk. 8º/10º JA JA  JA
WIFI indbygget (*1) JA JA JA
Drift område -25ºC – +30ºC -25ºC – +30ºC -25ºC – +30ºC
Panasonic ProPartner Garanti 5 år 5 år  5 år
Download brochure Panasonic NZ-VKE-Serien.pdf

*1: Wifi netværk skal være tilgængeligt, Statisk IP-adresse og 2,4 GHz), Obs.: Opsætning af wifi på kundens telefon/tablet er ikke inkl. i standard montage, men kan tilkøbes.