Home / Panasonic NZ25VKE Etherea

Panasonic NZ25VKE Etherea

NYHED 2019 !!! Panasonic NZ25VKE varmepumpe, indbygget Wifi, med unik rensning system, der eliminerer støv og allergener

Panasonic NZ25UKE  Etherea WIFI, der giver så meget mere end bare varme. Hvis du prioriterer livskvalitet i en lav pris, det er den model for dig.
Med dens flotte design, en høj COP-værdi, stor drift sikkerhed og ikke mindst dens mange funktioner er med til at gøre varmepumpen fra Panasonic til en af markeds bedste.

Panasonic NZ25VKE varmepumpe har indbygget “Econavi” system som registrerer ændringer i sollysets intensitet i rummet og vurderer, om det er solskin eller overskyet, eller det er nat. Forbruget tilpasses og reduceres, når det er solrigt. Når vejret skifter fra overskyet/mørkt til solskin, registrerer Econavi sensorerne en højere lysintensitet og sender signaler om, at varmeeffekten kan reduceres.

X

NanoE Luftrensnings system

Udstyret med en patenteret luftrensning system “nanoteknologi” , der sikrer, at indeklimaet altid er rent og frisk. Et unikt system, som automatisk optager støv og eliminerer allergener, virus og bakterier, der ellers ville cirkulere i indeluften.

Spar 60-70 % på opvarmningen

Supplerer det eksisterende el-varmesystem med en luftvarmepumpe fra Panasonic og spar op til 60-70 % af varmeudgiften.

X

Frostfrifunktion nedtil +8º C.

Reducer feriehusets opvarmningsomkostninger, og få et mere behageligt indeklima
Takket være den trinløse +8º- +15º-gradersfunktion kan du holde sommerhuset, garagen eller annekset frostfrit uden at bruge særlig meget energi. Med en Panasonic luft / luft varmepumpe kan du sænke opvarmningsomkostningerne og samtidig få et bedre indeklima. Udover at du sparer penge og gør miljøet en fordel, får du en renere indeluft og en behagelig og kølig temperatur selv i de varmeste dage om sommeren.

  • Giver en behagelig varme, selv ved en udendørstemperatur på -25 °C
  • Vedligeholdelsesvarme (nedtil +8º C)
  • Indendørsdelen med uhørlige lav lydniveau fra 19 dB(A)
  • Mindste indedel i programmet kun 19.4 cm dyb
  • NYHED! Nu med Indbygget WIFI-modul

Indbygget WIFI Styr varmepumpen over mobiltelefonen

Ny, indbygget Panasonic Comfort Cloud: Styr komfort og strømforbrug med din smartphone Styr komforten og strømforbruget med din smartphone eller tablet via internettet. Udstyret med endnu flere funktioner, som du har adgang til derhjemme eller på kontoret: Start/stop, drift, indstillet temperatur, rumtemperatur, ugentlig timer mv. samt ny, avanceret funktionalitet med internetstyring, så du kan opnå bedre komfort og øge effektiviteten.

1. Familier: Der kan oprettes forskellige brugere, så børn udelukkende kan styre deres eget værelse. Hvis der er tale om et ekstra hus, kan dette køles eller opvarmes på forhånd via fjernbetjening. Eller der kan slukkes via fjernbetjening, hvis nogen har ladet systemet stå tændt.

2. Ejere af flere lejemål kan: Håndtere forskellige steder, op til 200 enheder med kun én smartphone. Kende forbruget for hvert sted og få fejlkoder via fjernbetjening, hvilket resulterer i bedre og hurtig vedligeholdelse.

3. Små og mellemstore kontorer: Ejeren kan nemt styre forskellige lokaler på kontoret og give medarbejderne adgang enhed for enhed. Leverer også oplysninger om, hvor der muligvis spildes energi på opvarmning og afkøling for at fremme bedste praksis for komfort.

X

panasonic propartnerPanasonic ProPartner

Vi er glade for at kunne meddele at VarmepumpeSalg ApS er blevet “Panasonic Pro Partner”. Det betyder for dig som kunde at du har sikret dig, vi har den fornødne erfaring og nyeste viden om netop Panasonic varmepumper.
Ud over dette, giver det dig som kunde sikkerhed i produktet, da du får “SØLV PAKKEN” fra starten, hele 5 års TOTAL garanti, med mulighed for optil 14 års garanti.

X

X

VINTER  PRISER – Specifikationer og brochure

Model Panasonic NZ25VKE Panasonic NZ35VKE  Panasonic NZ50VKE
Med Energitilskud FRA… Kr. 11.495,- Kr. 16.195,- Kr. 19.195,-
Uden Energitilskud Kr. 15.295,- Kr. 19.995,- Kr. 22.995,-
Energi klasse A++/A+++ A+/A++  A+/A++
SCOP 4.60 4.60  4.40
Varmeeffekt kW 6.30 7.30  8.20
Varme areal m2 30-100  80-130  100-160
Køleeffekt kW 3.00 4.00  4.00
Køl areal m2 0-45  0-60  0-60
Sommerhus funk. 8º/10º JA JA  JA
WIFI indbygget * JA JA JA
Drift område -25ºC – +30ºC -25ºC – +30ºC -25ºC – +30ºC
Panasonic ProPartner Garanti 5 år 5 år  5 år
Download brochure Panasonic NZ-VKE-Serien.pdf

Prisen er inkl. Standard Montering, Læs mere om standard montering her. Energitilskuddet er fratrukket prisen og udbetales af Varmepumpesalg ApS med det samme på fakturaen. Som kunde skal du altså ikke fortage dig noget, det sker helt automatisk. Læs om energitilskud her: Energitilskud

*Krav til internet, Statisk IP, 2,4 GHz. Installation af den gratis app og opsætning i app’en er ikke en del af installations prisen.

Top