Skriv til os: info@varmepumpesalg.dk

Ring til os: +45 2071 8081

Vægmonteret Flagship Inverter+

Panasonic HZ25XKE og HZ35XKE Flagship-serien er med sin enestående ydeevne og pålidelighed en af Nordens mest solgte varmepumper. Pumpernes effektivitet bidrager til, at der hurtigt kan opretholdes et behageligt indeklima, selv ved en udendørstemperatur på ned til -35 °C. Med sin klassificering i energiklasse A+++ bidrager den til en betydelig reduktion af boligens opvarmningsomkostninger. Panasonic HZ25XKE Flagship egner sig godt til udskiftning af en ældre varmepumpe eller andre dyre varmesystemer. Flagship giver energibesparelser og har praktiske funktioner såsom WIFI internetstyring eller SMS styring (Tilbehør) og luftrensningssystem.

  • NYHED! R32kølemiddel
  • Energimærk A+++ SCOP 5.38
  • Maksimal effektivitet og komfort med den nye Econavi funktion
  • Eksklusivt design
  • Fleksible tilslutningsmuligheder letter integration til netværk
  • Kraftigere luftstrøm sørger for hurtigere at opnå den ønskede temperatur i rummet
  • Quiet indstilling
  • Medlem af Panasonic ProPartner = 5 års total garanti

X

Yderst støjsvag drift og effektiv luftstrøm

Vores nye Flagship-model Panasonic HZ25XKE og HZ35XKE er nu en af de mest energieffektive på det nordiske marked. Der er rigtig store penge at spare ved at installere den i stedet for ældre varmepumper eller andre dyre varmesystemer, som fx el-radiatorer. Den har et meget lavt lydeffektniveau i indendørsenhederne på kun 18 dB, hvilket svarer til lyden af blade, der rasler i vinden. Man hører den med andre ord ikke.

X

Panasonic HE9-12PKE-udedelR32 – mere miljøvenlig kølemiddel og effektiv opvarmning

Den nye Flagship-model er det mest miljøvenlige valg på markedet. Pumpen lever op til alle nye regulativer og regler om GWP-værdier (Globale Warming Potential) for kølemidler, som skal sikre mindre udledning af CO2.

Andre varmepumper bruger kølemidlet R410A som standard, men Panasonics nye Flagship-varmepumpe benytter i stedet det miljøvenlige kølemiddel R32, som har en meget lavere indvirkning på udtømningen af ozonlaget og den globale opvarmning.

Hvis man sammenligner R410A med R32, er værdien reduceret med en tredjedel med. R32-kølemidlet er desuden et enkomponent kølemiddel, der gør det let at genanvende.X

X

panasonic propartnerPanasonic ProPartner

Vi er glade for at kunne meddele at VarmepumpeSalg ApS er blevet “Panasonic Pro Partner”. Det betyder for dig som kunde at du har sikret dig, vi har den fornødne erfaring og nyeste viden om netop Panasonic varmepumper.
Ud over dette, giver det dig som kunde sikkerhed i produktet, da du får “SØLV PAKKEN” fra starten, hele 5 års TOTAL garanti, med mulighed for optil 14 års garanti.X

X

X

Specifikationer og brochure

ModelPanasonic HZ25XKEPanasonic HZ35XKE
Energi klasseA+++/A++ A+++/A++
SCOP5.38 5.10
Varmeeffekt kW7,20 7.75
Varme areal m230-100 80-150
Køleeffekt kW3.00 4.00
Køl areal m20-60 0-80
Sommerhus funk. 8º/10ºJAJA
Drift område-35ºC – +30ºC-35ºC – +30ºC
Indbygget WIFI (*1)JAJA
Panasonic ProPartner Garanti5 år5 år
Download brochurePanasonic HZ25XKE/HZ35XKE.pdf

1: Wifi netværk skal være tilgængeligt, Statisk IP-adresse og 2,4 GHz), Obs.: Opsætning af wifi på kundens telefon/tablet er ikke inkl. i standard montage, men kan tilkøbes.