Panasonic HZ25XKE

Panasonic HZ25XKE og HZ35XKE Flagship-serien er med sin enestående ydeevne og pålidelighed en af Nordens mest solgte varmepumper. Pumpernes effektivitet bidrager til, at der hurtigt kan opretholdes et behageligt indeklima, selv ved en udendørstemperatur på ned til -35 °C. Med sin klassificering i energiklasse A+++ bidrager den til en betydelig reduktion af boligens opvarmningsomkostninger. Panasonic HZ25XKE Flagship egner sig godt til udskiftning af en ældre varmepumpe eller andre dyre varmesystemer. Flagship giver energibesparelser og har praktiske funktioner såsom WIFI internetstyring eller SMS styring (Tilbehør) og luftrensningssystem.

Med det indbyggede wifi styring direkte i din varmepumpe, kan du løbende følge, optimere din varmepumpe, og dermed spare penge. Download APP’en og opsæt det på hjemmenetværket, styr din varmepumpe via mobiltelefonen hvorend du er i verden, bare du har internet dækning på telefonen.

Panasonic HZ25XKE-5 Bluefin

FRA DKK. 10.795,00

Prisen er inkl. moms. Klik her for Standard montage.

Yderst støjsvag drift og effektiv luftstrøm

Vores nye Flagship-model Panasonic HZ25XKE og HZ35XKE er nu en af de mest energieffektive på det nordiske marked. Der er rigtig store penge at spare ved at installere den i stedet for ældre varmepumper eller andre dyre varmesystemer, som fx el-radiatorer. Den har et meget lavt lydeffektniveau i indendørsenhederne på kun 18 dB, hvilket svarer til lyden af blade, der rasler i vinden. Man hører den med andre ord ikke.

Nyt design

Stilfuldt, monolitisk design, Førsteklasses brugervenlig fjernbetjening med baggrundslysning.

Den nye Panasonic HZ25XKE-5 Bluefin luft til luft varmepumpe, er en videreudvikling af den bedst sælgende varmepumpe. Varmepumpen har fået det helt nye dobbelt nanoeX filter, der gør at varmepumpen er ekstra god til at rense luften og fjerne diverse bakterier, vira, pollen lugtgener og kan hjælpe med at fugte huden. Varmepumpen er derfor ekstra god til hjem med allergikere

Energimærk A+++
• SCOP 5.70
Indeholder det nye og miljøvenlige kølemiddel R32.
• Maksimal effektivitet og komfort med den nye Econavi funktion
• Vedligeholdelsesvarme (nedtil +8º C)
• Indendørsdelen med uhørlige lav lydniveau fra 18 dB(A)
• Eksklusivt design
• Indbygget Wifi styring “Panasonic Comfort Cloud”
• Quiet indstilling
• Medlem af Panasonic ProPartner = 5 års total garanti 

Hvilken farve passer hjemme hos dig?

Panasonic HZ Flagship fås nu i både hvid og grafitgrå. Hvilken farve passer hjemme hos dig?

Specifikationer

ModelPanasonic HZ25XKEPanasonic HZ35XKE
DownloadBrochure/Datablad
EnergiklasseA+++A+++
SCOP5.30 (5.69)5.30
Varmeeffekt kW7.507.90
Varmeareal m2130140
Køleeffekt kW3.004.00
Køleareal m26080
8ºC. Frostfri funktionJaJa
Indbygget WifiJaJa
Garanti5 År, Panasonic Pro Partner