Home / Panasonic HZ25UKE

Panasonic HZ25UKE

panasonic-hz25uke-inde-r32NYHED 2019 !!! Vægmonteret Flagship Inverter+

Panasonic HZ25UKE og HZ35UKE Flagship-serien er med sin enestående ydeevne og pålidelighed en af Nordens mest solgte varmepumper. Pumpernes effektivitet bidrager til, at der hurtigt kan opretholdes et behageligt indeklima, selv ved en udendørstemperatur på ned til -35 °C. Med sin klassificering i energiklasse A+++ bidrager den til en betydelig reduktion af boligens opvarmningsomkostninger. Panasonic HZ25UKE Flagship egner sig godt til udskiftning af en ældre varmepumpe eller andre dyre varmesystemer. Flagship giver energibesparelser og har praktiske funktioner såsom WIFI internetstyring eller SMS styring (Tilbehør) og luftrensningssystem.

  • NYHED! R32kølemiddel
  • Energimærk A+++ SCOP 5.38
  • Maksimal effektivitet og komfort med den nye Econavi funktion
  • Eksklusivt design
  • Fleksible tilslutningsmuligheder letter integration til netværk
  • Kraftigere luftstrøm sørger for hurtigere at opnå den ønskede temperatur i rummet
  • Quiet indstilling
  • Medlem af Panasonic ProPartner = 5 års total garanti

X

Panasonic-hz25uke-A+++Yderst støjsvag drift og effektiv luftstrøm

Vores nye Flagship-model Panasonic HZ25UKE og HZ35UKE er nu en af de mest energieffektive på det nordiske marked.

Der er rigtig store penge at spare ved at installere den i stedet for ældre varmepumper eller andre dyre varmesystemer, som fx el-radiatorer.

Den har et meget lavt lydeffektniveau i indendørsenhederne på kun 18dB, hvilket svarer til lyden af blade, der rasler i vinden. Man hører den med andre ord ikke.

X

Panasonic HE9-12PKE-udedelR32 – mere miljøvenlig kølemiddel og effektiv opvarmning

Den nye Flagship-model er det mest miljøvenlige valg på markedet. Pumpen lever op til alle nye regulativer og regler om GWP-værdier (Globale Warming Potential) for kølemidler, som skal sikre mindre udledning af CO2.

Andre varmepumper bruger kølemidlet R410A som standard, men Panasonics nye Flagship-varmepumpe benytter i stedet det miljøvenlige kølemiddel R32, som har en meget lavere indvirkning på udtømningen af ozonlaget og den globale opvarmning.

Hvis man sammenligner R410A med R32, er værdien reduceret med en tredjedel med. R32-kølemidlet er desuden et enkomponent kølemiddel, der gør det let at genanvende.X

X

panasonic propartnerPanasonic ProPartner

Vi er glade for at kunne meddele at VarmepumpeSalg ApS er blevet “Panasonic Pro Partner”. Det betyder for dig som kunde at du har sikret dig, vi har den fornødne erfaring og nyeste viden om netop Panasonic varmepumper.
Ud over dette, giver det dig som kunde sikkerhed i produktet, da du får “SØLV PAKKEN” fra starten, hele 5 års TOTAL garanti, med mulighed for optil 14 års garanti.X

X

X

VINTER PRISER – Specifikationer og brochure

Model Panasonic HZ25UKE Panasonic HZ35UKE
Med Energitilskud FRA… Kr. 12.195,- Kr. 16.195,-
Uden Energitilskud Kr. 16.995,- Kr. 19.995,-
Energi klasse A+++/A++  A+++/A++
SCOP 5.38  5.10
Varmeeffekt kW 7,20  7.75
Varme areal m2 30-100  80-150
Køleeffekt kW 3.00  4.00
Køl areal m2 0-60  0-80
Sommerhus funk. 8º/10º JA JA
Drift område -35ºC – +30ºC -35ºC – +30ºC
Indbygget WIFI (*1) JA JA
Panasonic ProPartner Garanti 5 år 5 år
Download brochure Panasonic HZ25UKE/HZ35UKE.pdf

Prisen er inkl. Standard Montering, Læs mere om standard montering her. Energitilskuddet er fratrukket prisen og udbetales af Varmepumpesalg ApS med det samme på fakturaen. Som kunde skal du altså ikke fortage dig noget, det sker helt automatisk. Læs om energitilskud her: Energitilskud.

1: Wifi netværk skal være tilgængeligt, Statisk IP-adresse og 2,4 GHz)

Top