Panasonics he9 flagskib. Med en af markedets højeste varmeeffekt, selv når det er rigtig koldt

SP Technical Research Institute har testet Panasonics nye flagskib varmepumper. Konklusionen er, at der ikke er nogen modeller på markedet , der er så energieffektive eller har større potentiale for at sænke energiregningen . Desuden Panasonics løsninger næsten fem gange så effektive som traditionelle varmesystemer baseret på direkte el .
Den nyeste model i Panasonic Flagship-serien har gennemgået en omfattende test af SP, som blandt andre produkter , årlig COP ( coefficient of performance ) værdi blev målt. COP værdi illustrerer kW effekt produceres pr kW . Denne værdi kan sammenlignes med direkte elektrisk med 1 kW af elforsyningen til at give 1 kW varme.
Jo højere COP , jo større besparelser, du får. Modellen blev testet i Malmø , Borås og Luleå til at sammenligne de regionale forskelle i klima . Panasonic Varmepumpe modtog den højeste rating af alle de pumper, der hidtil er blevet testet i samtligaa tre byer. Modellen blev testet på grundlag af SP seneste testmetode , som klart og præcist viser en årlig COP-værdi af de tre målte byer. I testen var baseret SP fra et hus med en årlig varmebehov på 11.410 kW / h i Malmø, 13407 kW / h i Borås og 15400 kW / h i Luleå. Resultatet af Panasonics flagskib var 4,63 i Malmø , 4,13 i Borås og 2,53 i Luleå. Det er det højeste resultat nogensinde målt , og viser, at Panasonics varmepumpe giver de bedste besparelser , både for din tegnebog og miljøet. Testresultaterne vil blive offentliggjort om kort tid i den svenske Energistyrelsens hjemmeside .

Ring til os: +45 20718081 • Mail: Info@varmepumpesalg.dk
This is default text for notification bar