Hvornår skal man udskifte sine varmepumper med nye varmepumper? Hos varmepumpesalg anbefaler vi at få udskiftet sin varmepumper, når man kan se at effektiviteten falder markant. Gode varmepumper skal kunne fungere i rigtig mange år, før end de skal udskiftes. Når man har fået installeret nye varmepumper skal man huske at tjekke systemet dagligt i starten. Når anlægget så kører stabilt, så skal man kun tjekke det op engang hver 2-3 måneder.

Hvad koster nye varmepumper?

Varmepumper kan variere meget i pris. Varmepumpesalg anbefaler at man får en grundig gennemgang af de varmepumper vi har til salg, og derefter er det meget mere overskueligt at beslutte hvilke nye varmepumper der skal installeres. Varmepumpesalg er nettes bedste og billigste udbyder af nye varmepumper i Danmark, og vi har leveret og installeret mange varmepumper igennem mange år, med stor kundetilfredshed til følge.

Læs mere omkring alle vores varmepumpe modeller ved at klikke her. Men savner du ekspertviden og én at snakke med, er du altid velkommen til at ringe til os, eller tage kontakt per e-mail, så hjælper vi dig med at vælge den rigtige varmepumpe.

nye-varmepumper
Nye Varmepumper

 

Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os på +45 20 71 80 81 eller info@varmepumpesalg.dk for spørgsmål.

 

Ring til os: +45 20718081 • Mail: Info@varmepumpesalg.dk
This is default text for notification bar