Home / Mitsubishi MSZ-AP25VG

Mitsubishi MSZ-AP25VG

Ny pumpe fra Mitsubishi med optimerede features

Med Mitsubishi MSZ-AP25VG SOLID. Ny, effektiv luft til luft varmepumpe med mange optimerede features og muligheder for at udnytte andre varmekilder optimalt.  Modellen har en SCOP værdi på 4,7, hvilket betyder, at du får 4,7 gange mere energi for dine penge, end ved almindelige varmekilder. Modellen har en forbedret luftudgang, hvilket sikrer dig en endnu bedre varmefordeling. Med den nytænkende blæserfunktion, kan du for eksempel udnytte varmen fra en brændeovn meget mere optimalt, da denne funktion spreder varmen over et større rumareal.

Desuden er Mitsubishi MSZ-AP25VG SOLID yderst støjsvag, med sine bare 19 dB, som kan sidestilles med en lav hvisken. Derudover kan du ved sengetid aktivere natindstillingen, som sænker lydniveauet med yderligere 3 dB, det giver dig og din familie en rolig nattesøvn.

MSZ-AP25VG SOLID er ideel til sommerhuset eller helårshuset

SOLID kan sørge for at din bolig er lun og frostfri når du ikke er der. Det betyder, at du ikke længere behøver bekymre dig om frostsprængte rør, eller råd og mug i for eksempel dit sommerhus eller din fritidsbolig. Ved hjælp af den funktionelle fjernbetjening, kan du indstille vedligeholdelsestemperaturen fra +10 til +31 grader.

Med den medfølgende fjernbetjening kan du programmere et ugeskema for opvarmning/nedkøling af huset/værelset. F.eks. kan du sætte anlægget til at varme huset op lige inden du kommer hjem eller indstille den til at køle soveværelser ned inden du skal sove. Denne funktion sikrer dig ligeledes den mest økonomiske drift. Med den ugentlige timer kan du indstille temperaturer, eller tænd/sluk, alle ugens dage efter dine behov og for en bedre energibesparelse.
AP-serien er den ideelle løsning til opvarmning/køl af soveværelset, stuen, kontoret, kolonihaven, det lille sommerhus, værkstedet eller garagen.

Mitsubishi MSZ-AP25VG SOLID varmepumpe bruger R32 som kølemiddel, der i modsætning til andre kølemidler, belaster miljøet i langt mindre grad. Det betyder at du ikke behøver at gå på kompromis med hverken miljøvenlighed eller kvalitet.

En lille og mere kompakt varmepumpe fra Mitsubishi AP-serien.

Top