Mitsubishi-MSZ-AP25-frontNy pumpe fra Mitsubishi med optimeret features

Med Mitsubishi MSZ-AP25VGK SOLID. Ny, effektiv luft til luft varmepumpe med mange optimeret features og muligheder for at udnytte andre varmekilder optimalt.  Modellen har en SCOP værdi på 4,7, hvilket betyder, at du får 4,7 gange mere energi for dine penge, end ved almindelige varmekilder. Modellen har en forbedret luftudgang, hvilket sikrer dig en endnu bedre varmefordeling. Med den nytænkende blæserfunktion, kan du for eksempel udnytte varmen fra en brændeovn meget mere optimalt, da denne funktion spreder varmen over et større rumareal.

Desuden er Mitsubishi MSZ-AP25VGK SOLID yderst støjsvag, med sine bare 19 dB, som kan sidestilles med en lav hvisken. Derudover kan du ved sengetid aktivere natindstillingen, som sænker lydniveauet med yderligere 3 dB, det giver dig og din familie en rolig nattesøvn.

 

Mitsubishi-MSZ-AP25MSZ-AP25VGK SOLID er ideel til sommerhuset eller helårshuset

SOLID kan sørge for at din bolig er lun og frostfri når du ikke er der. Det betyder, at du ikke længere behøver bekymre dig om frostsprængte rør, eller råd og mug i for eksempel dit sommerhus eller din fritidsbolig. Ved hjælp af den funktionelle fjernbetjening, kan du indstille vedligeholdelsestemperaturen fra +10 til +31 grader.

Med den medfølgende fjernbetjening kan du programmere et uge-skema for opvarmning/nedkøling af huset/værelset. F.eks. kan du sætte anlægget til at varme huset op lige inden du kommer hjem eller indstille den til at køle soveværelser ned inden du skal sove. Denne funktion sikrer dig ligeledes den mest økonomiske drift. Med den ugentlige timer kan du indstille temperaturer, eller tænd/sluk, alle ugens dage efter dine behov og for en bedre energibesparelse.
AP-serien er den ideelle løsning til opvarmning/køl af soveværelset, stuen, kontoret, kolonihaven, det lille sommerhus, værkstedet eller garagen.

 

mitsubishi-udedel-ap25vg

R32 – MILJØVENLIGT KØLEMIDDEL

Mitsubishi MSZ-AP25VGK SOLID varmepumpe bruger R32 som kølemiddel, der i modsætning til andre kølemidler, belaster miljøet i langt mindre grad. Det betyder at du ikke behøver at gå på kompromis med hverken miljøvenlighed eller kvalitet.

Med det nye R32 kølemiddel gør du miljøet en tjeneste da det har mindre miljøpåvirkning end tidligere kølemidler.

En lille og mere kompakt varmepumpe fra Mitsubishi AP-serien.

 

Mitsubishi-MSZ-AP25VGAutoriceret Mitsubishi Forhandler

Vi er glade for at kunne meddele at VarmepumpeSalg ApS er blevet “Autoriceret Mitsubishi Forhandler”. Det betyder for dig som kunde at du har sikret dig, vi har den fornødne erfaring og nyeste viden om netop Mitsubishi varmepumper.
Ud over dette, giver det dig som kunde sikkerhed i produktet, da du får hele 5 års TOTAL garanti på din Mitsubishi varmepumpe. Så er du sikret som kunde i meget lang tid.

 

 

Specifikationer og brochure

Model Mitsubishi AP25VGK Mitsubishi AP35VGK Mitsubishi AP50VGK
Energi klasse (Varme/Køl) A++/A+++ A++/A+++  A++/A++
SCOP 4.70 4.60  4.60
Varmeeffekt kW 4.10 4.60  7.30
Varme areal m2 30-100  80-130  100-175
Køleeffekt kW 3.40 3.80  5.40
Køl areal m2 0-50  0-60  0-80
Sommerhus funk. 10ºC JA JA  JA
WIFI indbygget (*1) JA (Tilkøb) JA (Tilkøb) JA (Tilkøb)
Drift område -20ºC – +30ºC -20ºC – +30ºC -20ºC – +30ºC
Mitsubishi Garanti 5 år 5 år  5 år
Download brochure Mitsubishi AP-Serien.pdf

1: Wifi netværk skal være tilgængeligt, Statisk IP-adresse og 2,4 GHz), Obs.: Opsætning af wifi på kundens telefon/tablet er ikke inkl. i standard montage, men kan tilkøbes.

 

Ring til os: +45 20718081 • Mail: Info@varmepumpesalg.dk
This is default text for notification bar