Mitsubishi-MSZ-LN25VGMitsubishi LN25VG varmepumpe, indbygget Wifi

Mitsubishi LN25VG – WIFI, Mitsubishi har nyudviklet HERO og overgået hidtidige standarder. Hvor man tidligere var tilfreds med en effekt på 3 eller 4, er vi nu helt oppe på at få godt 5 gange så meget energi ud af HERO i forhold til det, man hælder i (SCOP 5,2). Det gi’r naturligvis en fremragende økonomi.

HERO leverer både varme eller køling, som du ønsker. Om vinteren kan den klare en grundvarme på mellem 10 og 31°C. Hvis man er bortrejst – eller er der tale om et sommerhus – stiller man HERO til at holde en konstant minimumstemperatur. Så er man fri for fugt, mug og evt. sprængte vandrør. Er det højsommer – og stegende varmt – kan det være befriende med aircondition – altså kold luft. Ingen problem. HERO “vender bare strømmen“, og leverer kold luft i stedet for varm luft. Så man har faktisk både et varme- og et kølesystem i én og samme HERO.

 

Strømbesparende Varmepumpe A+++

Energirigtig og miljøvenlig HERO er mærket med A+++ – en anden måde at udtrykke, hvor strømbesparende HERO er. HERO anvender kølemidlet R32. I modsætning til gammeldags kølemidler, der kunne skade ozonlaget, er R32 både godt for miljøet og ret energieffektivt. Endelig er varmeveksleren forsynet med en Dual Barriere Coating, der sikrer konstant effektivitet og nedsætter muligheden for nedbrydning – og dermed behovet for vedligehold – af varmeveksleren.

I-SEE sensoren kan registrere, hvor i rummet du er og justere luften derefter. Du har mulighed for at indstille varmepumpen så den blæser varmen mod dig, eller væk fra dig. Derudover har du mulighed for at indstille varmepumpen så den hæver eller sænker temperaturen to grader hvis der ikke er nogen i rummet. Ved at aflæse og huske bevægelser og temperaturer i rummet, lære Mitsubishi LN25 hvor i rummet du er oftest og justerer luftstrømmen derefter. Varmepumpen spreder varme eller kulde, hvor det er nødvendigt.

 

4 forskellige farver, lækkert stort fjernbetjening

Mitsubishi LN25 er et friskt pust til de traditionelle varmepumper, med sit nye stilrene design kombinerer Mitsubishi effekt med moderne boligindretning. LN25 kan tilpasses dit hjem og fås i fire forskellige farver indedele: Hvid, Perle Hvid, Rubin Rød og Piano Sort.

Fjernbetjeningens display er stort så man kan se hvad man har indstillet sin varmepumpe på, med hurtig adgang til centrale funktioner og et glat skydedæksel, der afslører flere valgmuligheder. Ligger komfortabelt i din hånd. Baggrundsbelyst LED-Skærm Juster dine indstillinger, selv i et mørkt lokale, ved hjælp af den baggrundsbelyste skærm. Et glat skydedæksel fremhæver ikke alene fjernbetjeningens rene linjer, men holder også knapperne fri for skidt og snavs.

 

Mitsubishi-MSZ-LN25VGAutoriceret Mitsubishi Forhandler

Vi er glade for at kunne meddele at VarmepumpeSalg ApS er blevet “Autoriceret Mitsubishi Forhandler”. Det betyder for dig som kunde at du har sikret dig, vi har den fornødne erfaring og nyeste viden om netop Mitsubishi varmepumper.
Ud over dette, giver det dig som kunde sikkerhed i produktet, da du får hele 5 års TOTAL garanti på din Mitsubishi varmepumpe. Så er du sikret som kunde i meget lang tid.

 

X

Specifikationer og brochure

Model Mitsubishi LN25VG-WIFI Mitsubishi LN35VG-WIFI Mitsubishi LN50VG-WIFI
Energi klasse (Varme/Køl) A+++/A++++ A+++/A+++  A++/A++
SCOP 5.20 5.10  4.60
Varmeeffekt kW 6.30 6.60  8.70
Varme areal m2 30-100  80-130  100-175
Køleeffekt kW 3.50 4.00  5.80
Køl areal m2 0-50  0-70  0-100
Sommerhus funk. 10ºC JA JA  JA
WIFI indbygget (*1) JA JA JA
Drift område -35ºC – +30ºC -35ºC – +30ºC -35ºC – +30ºC
Mitsubishi Garanti 5 år 5 år  5 år
Download brochure Mitsubishi LN-Serien.pdf

1: Wifi netværk skal være tilgængeligt, Statisk IP-adresse og 2,4 GHz), Obs.: Opsætning af wifi på kundens telefon/tablet er ikke inkl. i standard montage, men kan tilkøbes.