mitsubishi KJ25, mitsubishi KJ35, mitsubishi KJ50

Den nye Mitsubishi KJ25 & KJ35 varmepumpe fra Mitsubishi Electric er den første gulvmodel med den revolutionerende Hyper Heating-funktion. Den indvendige del er så kompakt, at den er yderst let at placere. Samtidig er den en af markedets mest effektive varmepumper med en kapacitet, der overhaler de fleste.
MFZ-KJ smelter diskret ind i det omgivende miljø samtidig med, at den effektivt fordeler varmen jævnt i din bolig.

Den bedste komfort indendørs året rundt
Varmepumpen fra Mitsubishi Electric er specielt egnet til det krævende nordiske klima tillige med, at den er den eneste på markedet der formår at give god varme, selvom det er rigtig koldt udenfor.
Vores varmepumper er udstyret med en såkaldt Hyper Heating funktion, hvilket i praksis indebærer, at den nominelle varmekapacitet kan holdes konstant helt ned til en udendørstemperatur på -15 grader og fortsætte med at give en god varme helt ned til -25 grader.
På de rigtige varme sommerdage kan MFZ-KJ automatisk indstilles til at køle din bolig ned til den ønskede temperatur.

Lavt støjniveau
Mitsubishi Electric varmepumpe MFZ-KJ´s diskrete design er en af dens største fordele.
Den gulvmonterede model smelter naturligt ind i det omgivende miljø. MFZ-KJ kan med fordel også bygges ind i væggen for en endnu mere neutral placering.
Varmepumpens design indeholder desuden en del funktionelle fordele: blæserhjulet er formet, så det mere effektivt kan øge komforten ved jævnt at kunne sprede varme eller kulde i rummet. Udformningen af blæserhjulet bidrager desuden også til at lydniveauet holder sig på omkring 19 dB(A). Det gør den til den mest stille i klassen.

Kontroller dit klima
Den nye fjernbetjening til MFZ-KJ varmepumpen er smart designet og indeholder alle funktioner for at, du skal kunne kontrollere dit klima i huset på bedste vis. Du kan for eksempel programmere din varmepumpe til automatisk at følge et ugentligt varmeskema. Spar energi og penge ved at indstille en lavere temperatur i den periode, hvor du ikke er hjemme og lad din varmepumpe sørge for, at der er præcist den varme du ønsker, når du kommer hjem.
Derudover er varmepumpen udrustet med en I-save funktion, der kan holde en minimumsvarme på 10 grader.

Ring til os: +45 20718081 • Mail: Info@varmepumpesalg.dk
This is default text for notification bar