Kvalitet til mindste detalje

Med Mitsubishi Elegance EF25 & EF35 får du energieffektivitet, der sænker dine varmeudgifter, og et behageligt indemiljø. Udeluften indeholder masser af energi – energi, som Elegance kan bruge til at opvarme din bolig. Elegance giver betydelige besparelser på varmekontoen, og varmepumpen er designet til at imødekomme fremtidige krav til varmeøkonomi. Og så gør det reducerede energiforbrug jo også miljøet en tjeneste.

Lækkert strømlignet design

Sådan har en luft til luft varmepumpe aldrig set ud før. Elegances smalle, luksuriøse og strømlinede design glider ubemærket ind i dit hjem, og i både åbne og lukkede positioner smelter den diskret ind. Sammen med det lave lydniveau bliver det en knap mærkbar indvendig detalje i dit hjem. Faktisk kan blade, der rasler i vinden, let overvinde lyden af Elegance.En varmepumpe, der også ser godt ud

Mitsubishi Elegance EF25 & EF35 fører tankerne hen på et moderne kunstværk. En installation som vækker opmærksomhed og forundring. Kan en indvendig varmepumpe virkelig se sådan ud?

Mitsubishi Elegance er udviklet på Mitsubishi Electrics egne fabrikker i Japan, hvilket er lig med den højeste kvalitet til mindste detalje. Intet er overladt til tilfældighederne, den nye Mitsubishi Elegance er spækket med den nyeste og bedste japanske teknik.

Afgiver varme ved udetemperatur helt ned til -20º C.

EF25 er, som sagt, tilpasset vores nordiske klima. Varmepumpen er udstyret med en utrolig opvarmnings-funktion, der gør varmepumpen i stand til at generere varme selv ved meget lave udetemperaturer. Der er eksempler på, at den genererer varme, når temperaturen når ned til -25 grader!
Indendørsdelen på Mitsubishi EF25 & EF35 leveres med en fjernbetjening som standard. Med denne styrer du enkelt samtlige af varmepumpens funktioner. Her kan du også programmere ugeskema for, hvordan du vil styre opvarmningen af dit hjem. Indstil den på en lavere temperatur på de tidspunkter hvor du ikke er hjemme og lad varmen automatisk stige igen, lige inden du kommer hjem.

Indbygget Wifi

Styr din varmepumpe via Wifi MELCloud, Mitsubishi Electrics nyeste Wifi-interface med kontrol via en app, giver dig mulighed for at styre din varmepumpe, uanset om du er hjemme i sofaen eller på farten! Elegance kontrolpanel og fjernbetjening er også oprettet med det bedste af japansk teknologi. Nu kan du optimere dit indeklima uden at skulle rejse dig fra sofaen.
  • UGE-Timer
  • 10º C Funktion til Fritidshuset
  • Fås i SORT, HVID eller SØLV indedel

Mitsubishi EF25VGK & EF35VGK

Model Mitsubishi EF25 Mitsubishi EF35
Energi klasse A++/A++  A++/A++
SCOP 4.6 4.5
Varmeeffekt kW 4.2 5.5
Varme areal m2 30-100  60-120
Køleeffekt kW 3.4 4.0
Køl areal m2 0-40 0-60
Sommerhus funk. 8º/10º JA JA
Drift område -20ºC – +30ºC -20ºC – +30ºC
Garanti 5 år 5 år
Download brochure Mitsubishi EF25 & EF35.pdf

X