Luft til vand varmepumpe

Luft til vand varmepumpe.SP Technical Research Institute har testet Panasonics nye flagskib varmepumper. Konklusionen er, at der ikke er nogen modeller på markedet , der er så energieffektive eller har større potentiale for at sænke energiregningen . Desuden Panasonics løsninger næsten fem gange så effektive som traditionelle varmesystemer baseret på direkte el .
Den nyeste model i Panasonic Flagship-serien har gennemgået en omfattende test af SP, som blandt andre produkter , årlig COP ( coefficient of performance ) værdi blev målt. COP værdi illustrerer kW effekt produceres pr kW . Denne værdi kan sammenlignes med direkte elektrisk med 1 kW af elforsyningen til at give 1 kW varme.
Jo højere COP , jo større besparelser, du får. Modellen blev testet i Malmø , Borås og Luleå til at sammenligne de regionale forskelle i klima . Panasonic Varmepumpe modtog den højeste rating af alle de pumper, der hidtil er blevet testet i samtligaa tre byer. Modellen blev testet på grundlag af SP seneste testmetode , som klart og præcist viser en årlig COP-værdi af de tre målte byer. I testen var baseret SP fra et hus med en årlig varmebehov på 11.410 kW / h i Malmø, 13407 kW / h i Borås og 15400 kW / h i Luleå. Resultatet af Panasonics flagskib var 4,63 i Malmø , 4,13 i Borås og 2,53 i Luleå. Det er det højeste resultat nogensinde målt , og viser, at Panasonics varmepumpe giver de bedste besparelser , både for din tegnebog og miljøet. Testresultaterne vil blive offentliggjort om kort tid i den svenske Energistyrelsens hjemmeside .

Ring til os: +45 20718081 • Mail: Info@varmepumpesalg.dk
This is default text for notification bar