Klimaanlæg og airconditionKlimaanlæg og aircondition, Indeklima på arbejdspladsen, i hjemmet, betyder meget for vores velbefindende?

Hvis luften er for kold, for varm, for fugtig eller for tør kan vi får gener som hovedpine, koncentrationabesvær, tørre øjne med mere. Et klimaanlæg og aircondition giver et sundt indeklima, der skaber større velvære blandt medarbejdere og kunder og øger produktiviteten. Du bestemmer selv temperaturen og kan afkøle og opvarme rummet efter behov.

Klimaanlæg + Ventilation = Et godt indeklima!

Hvis klimaanlægget udvides med ventilationsanlæg, kan frisk luft udefra blandes med den klimatiserede luft. Luften bliver renset for svampesporer, pollen, støv og røg med klimaanlæggets filtre.

Resultatet er et godt indeklima, der skaber de bedste betingelser for et godt arbejdsmiljø. Der er i dag stort fokus på indeklimaet på arbejdspladser og i boliger og et klimaanlæg kan være løsningen for dig.

Klimaanlæg og airconditionKlimaanlæg og aircondition, sådan virker det!

Et airconditionanlæg fungerer på samme måde som et køleskab. Men hvor køleskabet kun køler et lille, afgrænset rumfang, kan aircondition køle en hel lejlighed, butik eller et kontor. Lidt forenklet, så fungerer en aircondition ved, at den recirkuler indendørs luft igennem en fordamper, hvor luften optager energien fra kølemidlet, og det gør luften mere køligt. Blæsemotoren sørger for recirkuleringen og at få luften ud i hele rummet, så rummet er dejligt afkølet.

X

Rådgivning og installation af klimaanlæg og ventilations produkter

Vi gør hos Varmepumpesalg ApS meget ud af at rådgive og udfører opgaver vedrørende indeklima både hos private og erhverv. Vi tager altid udgangspunkt i dine behov, og vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette løsning.

Varmepumpesalg ApS har et stort udvalg af klima- og ventilationsprodukter, der kan hjælpe med til at forbedre indeklimaet. Se vores store udvalg af bl.a. varmepumper, affugtere og aircondition her på siden – du er naturligvis sikret en god pris på alle klima- og ventilationsvarer.

 

KØL TIL HJEMMET                  KØL TIL KONTORET                   KØL TIL SERVERRUM

 

Bedre Indeklima! RING TIL VARMEPUMPESALG APS PÅ TELEFON 2071 8081

Ring til os: +45 20718081 • Mail: Info@varmepumpesalg.dk
This is default text for notification bar