DAIKIN – førende i varmepumpebranchen

Hvem er Daikin?

Daikin Europe N.V, der  leverer varmepumper til varmepumpesalg.dk, er markedsledende producent af energieffektive klimaløsninger til klimaanlæg og varmepumper. Daikin har leveret til det danske marked siden 1968, og al salg i Danmark varetages af KMO-godkendte og autoriserede forhandlere. En KMO-godkendelse kræver uddannelse hos Kølebranchens Miljøordning, hvor kursusdeltagere får undervisning i optimal sikkerhed og drift af relevante køleanlæg. Den uddannelse har vi selvfølgelig hos varmepumpesalg.dk.

Daikins kundemission er at levere produkter i høj kvalitet og skabe klimaløsninger med behageligt og miljøvenligt indeklima, uanset hvor i verden deres kunder befinder sig.

Daikins varmepumper

Daikin søger at levere de mest energieffektive, miljøvenlige og sikre løsninger til både private og professionelle indenfor indeklimaløsninger til både opvarmning og nedkøling. Firmaet har stor bevidsthed om sit ansvar for at beskytte miljøet – derfor har Daikin stort fokus på bæredygtighed, både i produktion og ved brug af deres varmepumper.

Daikin producerer luft-til-luft varmepumper, luft-til-vand varmepumper og jordvarmepumper.

Daikins teknologi til privatkunder sikrer optimalt indeklima med lave energiomkostninger og intelligent styring. Firmaet tilbyder komplette løsninger til klimastyring i private hjem med både varmtvand, klimastyring og luftrensning. De intelligente kontrolmuligheder tillader let administration af energiomkostningerne og reduktion af udgifter. Daikins løsninger kan både benyttes i nybyggeri og ved renovering af ældre boliger.

Daikin fokuserer på  miljøet

Daikin måler sine varmepumpers effektivitet på helårsbasis. Det er en metode, der måler varme- og køleapparaters energieffektivitet i løbet af et helt år. Årsvirkningsgraden kontrollerer den daglige drift for at inkludere både svingende temperaturer og perioder, hvor systemet står på standby. Det giver et datasæt med mere troværdigt billede af systemets energiforbrug over et helt år. Dermed kan brugerne af systemet lettere se hvordan de kan reducere systemets energiforbrug, med følgende lavere miljøomkostninger og udgifter til opvarmning.

Daikin indførte målinger på helårsbasis for at imødekomme EU’s krav til Øko-design direktivet (2009/125/EC). Direktivet fastlagde minimumsstandarder for energirelaterede produkter, bl.a. HVAC-R (heating, ventilation, air conditioning & refrigeration), hvor Daikin var den første HVAC-R-producerende virksomhed, der var klar til at møde udfordringen med sin årsbaserede virkningsgrad allerede i 2012, selvom kravet fra EU først trådte i kraft i 2013.

EU’s øko-design direktiv kræver ensartede energimærkninger, og derfor kan du altid finde tydelige energimærkninger til Daikins produkter, så du nemt kan sammenligne modeller. Energimærkningen angiver produktets energieffektivitet fra A+, A, B m.m for energieffektivitet på helårsbasis, samt enhedens støjniveau.

Daikin FTXG20

daikin-ftxg-indedel

Energimærke A++/A+++

FTXG20

Daikin FTXG25

daikin-ftxg-indedel

Energimærke A++/A+++

FTXG25

Daikin FTXG35

daikin-ftxg-indedel

Energimærke A++/A+++

FTXG35

Daikin FTXG50

daikin-ftxg-indedel

Energimærke A+/A++

FTXG50

Daikin FTXS20

daikin-ftxs-indedel

Energimærke A++/A+

FTXS20

Daikin FTXS25

daikin-ftxs-indedel

Energimærke A++/A+

FTXS25

Daikin FTXS35

daikin-ftxs-indedel

Energimærke A++/A+

FTXS35

Daikin FTXS50

daikin-ftxs-indedel

Energimærke A++/A+

FTXS50

Daikin FVXS25 Gulvmodel

daikin-fvxg-indedel

Energimærke A++/A++

FVXS25 Gulvmode

Daikin FVXS35 Gulvmodel

daikin-fvxg-indedel

Energimærke A++/A+

FVXS35 Gulvmodel

Daikin FVXS50 Gulvmodel

daikin-fvxg-indedel

Energimærke A+/A+

FVXS50 Gulvmodel

Daikin FVXG25 Gulvmodel

daikin-fvxs-indedel

Energimærke A+/A+

FVXG25 Gulvmodel

Daikin FVXG35 Gulvmodel

daikin-fvxs-indedel

Energimærke A+/A

FVXG35 Gulvmodel

Daikin FVXG50 Gulvmodel

daikin-fvxs-indedel

Energimærke A+/A

VXG50 Gulvmodel

Daikin Multi 2 indedele

daikin-multisplitx2

Energimærke A/A+

RING FOR TILBUD

Daikin Multi 3 indedele

daikin-multisplitx3

Energimærke A/A+

RING FOR TILBUD

Daikin Multi 4 indedele

daikin-multisplitx4

Energimærke A/A+

RING FOR TILBUD

X

X

X