Designet til komfort

Daikin Perfera FVXM25, FVXM35 og FVXM50 gulvmodellerne er udstyret med en række unikke funktioner hvad end dine planer er for din dag, vil du med den nye Perfera gulv i boligen, få det rart, imens du gør det. Uanset om der er behov for en kølebrise en varm sommerdag eller komfortopvarmning en kold vinterdag, sørger Perfera gulv for velværet i boligen. Perfera er diskret, stilfuldt designet, lydsvag i drift og har en reduceret luftstrøm, hvilket gør boligen til en ægte oase af iøjefaldende komfort.

Lydsvag drift, enheden kan stort set ikke høres, når den er i drift. Lydniveauet er helt nede på 19 dBA!

Den nye Daikin Perfera Gulvvarmepumpe kører med det nye kølemiddel R32, en varmepumpe helt tilpasset dine behov med grønnere energi.

 

Inverterteknologi – Større komfort, mindre forbrug

Daikin inverter-teknologien er en ægte innovation indenfor indeklimastyring. Princippet er enkelt: Inverteren justerer strømmen efter det faktiske behov. Ikke mere, ikke mindre. Denne smarte teknologi giver dig to håndgribelige fordele.

Med inverteren tilbagebetales din investering mange gange ved forbedringen af den generelle komfort. Et varmepumpesystem med en inverter justerer kontinuerligt dets varme- og køleeffekt, så det passer til rumtemperaturen. Inverteren forkorter systemets opstartstid, hvilket gør det muligt hurtigere at nå den krævede rumtemperatur. Så snart rumtemperaturen er nået, sikrer inverteren, at rumtemperaturen opretholdes.

Indendørs temperaturen overvåges konstant, og enheden har kapacitet til at levere den nødvendige varme eller kølighed på en jævn og hurtig måde med færre stop/start cyklusser og derfor med nedsat energiforbrug. Dine energiudgifter kan faktisk skæres ned med op til 60 % om året.

 

Fjernbetjening med ugentlig timer

Den nye trådløse fjernbetjening er i elegant design, brugervenlig og udstyret med ugentlig timer. Med denne timer kan der programmeres 7-dages tidsplan med 4 forskellige handlinger om dagen. Med den praktiske kopifunktion kan enhver dags program også hurtigt kopieres til én eller flere andre dage.

  • Energimærker på op til A++ i opvarmning og A+++ i køling.
  • 5 års kvalitetsgaranti på alle dele.
  • Fremragende moderne design.
  • 3 unikke varmefunktioner: Varme-boost, gulvopvarmning, varme plus.
  • Dobbelt luftudblæsning for øget luftfordeling.
  • Bedre indendørs luftkvalitet med Daikin Flash streamer.
  • Lydsvag drift: Lydtryksniveau helt ned til 19dBA.
  • WIFI indbygget, fuld temperaturstyring via online App (*1).

 

Specifikationer og brochure

Model Daikin FVXM25 Daikin FVXM35 Daikin FVXM50
Energi klasse A++/A+++ A++/A++  A++/A++
SCOP 4.65 4.62  4.31
Varmeeffekt kW 4.70 5.80 8.10
Varme areal m2 30-80  30-100 50-135
Køleeffekt kW 3.50 4.00 5.80
Køl areal m2 0-60  0-70 0-100
Sommerhus funk. 10º JA JA JA
Drift område -15ºC – +30ºC -15ºC – +30ºC -15ºC – +30ºC
Garanti 5 år 5 år 5 år
Download brochure Daikin FVXM25/35/50.pdf 

*1: Wifi netværk skal være tilgængeligt på 2,4 GHz frekvens.