produktlogodaikin

Daikin Emura varmepumpen HAR VUNDET DESIGNPRIS

Daikin-FTXG20, Daikin-FTXG25, Daikin-FTXG35Den nye Daikin Emura vinder red dot award for produktdesign

Daikin Emura varmepumpen har opnået at vinde den prestigefyldte og verdenskendte pris 2014 ”red dot award”, for sit design i kategorien for aircondition. Dette bekræfter Daikin Emuras status som et unikt ikon for samtidens klimastyring……

Den årlige red dot pris bliver bedømt af en international jury, bestående af designeksperter, som evaluerer produkterne på basis af en række kriterier, der bl.a. inkluderer æstetik, innovation, funktionalitet og miljøpåvirkning, så vel som kvalitet, ergonomi og holdbarhed. Dette år var der hele 4.815 produkter med i konkurrencen, produkter skabt af 1.816 designere, fabrikanter og arkitekter fra 53 lande.

Daikin Emura er designet i Europa for at imødekomme den unikke europæiske æstetik. Fysisk har den en meget tynd profil, der giver den et moderne udtryk på enhver væg. En innovativ kompressorteknologi giver en effektivitet på op til A+++, kombineret med minimale lydniveauer ned til 19dBA.

Som kommentar til prisen udtaler Patrick Crombez, Senior Manager hos Daikin Europe N.V i Belgien: ”Denne pris understreger præcist hvor fint den nye Daikin Emura mikser elegant design med den ypperste teknologi. Dens stilfulde silhuet, kvalitetsmaterialerne og den ekseptionelle finish matcher ligeledes de fremragende ydelsesniveauer.”

Daikin Emura kan styres via WiFi eller fra et hvilket som helst sted via en app, som er tilgængelig på både Apple og Androide platforme. En intelligent tilstedeværelsessensor er med til at spare på energien når et rum forlades, og ved tilstedeværelse omdirigerer den luftstrømmen for at undgå kold træk. Alt sammen er med til at reducere energiforbruget væsentligt sammenlignet med en typisk varmepumpe.


Udgivet

i

af

Tags: