airconditionAircondition – Er dit Hjem/Butik/Kontor for varm ? Sommeren er endelig kommet og varmen har lagt sig henover landet. Derfor er der også rigtig mange der er på jagt efter et godt aircondition anlæg, klimaanlæg der kan nedkøle boligen.

I denne artikel vil vi beskrive de forskellige muligheder indenfor aircondition, klimaanlæg og ventilatorer. Det er ikke ligegyldigt hvad man vælger og hvor man placere dem i de lokaler man ønsker at køle ned.

Derudover er der en række andre faktorer der spiller ind, når det kommer til et godt klimaanlæg og airconditionanlæg.

Salg, service, projektering og montering af klimaanlæg m.m. til private og erhverv. Varmepumpesalg ApS leverer klimaanlæg og aircondition til:

• Forretninger
• Kontorer
• Virksomheder
• EDB/Serverrum
• Hoteller Institutioner
• Private boliger
• Caféer og restauranter
• Værksteder
• Hospitaler
• Klinikker / Laboratorier

Er det ikke dyrt at bruge aircondition ???

Nej… tværtimod, det koster ca. 50% mindre af hvad det koster at kører varme. Samtidig kører airconditionen jo kun om dagen og ikke om natten som hvis man har varme på om vinteren som kører i hele døgnets  24 timer.

De fleste kontorer/private nøjes med at tænde for aircondition i de timer man er i rummet, eller om eftermiddagen et par timer når man kommer hjem fra arbejde.

X

8 timer arbejdsdag ved et 40 m2 kontor, koster ca. kr. 12.85,-

X

COP-værdi for klimaanlæg COP er forkortelsen for Coefficient Of Performance og angiver forholdet mellem den varme, du får, og hvor meget strøm du bruger, dette er utrolig vigtigt at kigge på, når man skal have et nyt klimaanlæg, da et billigt anlæg ofte er dyre i længden end hvis man køber et dyrt og strømbesparende anlæg.

Aircondition - Panasonic-nz9ske-A++Aircondition og klimaanlæg

Aircondition regulerer temperaturen løbende, hvor et klimaanlæg ved hjælp af en termostat holder temperaturen jævn på det antal grader du ønsker.

Fordelen med et klimaanlæg er, at termostaten, der hele tiden holder temperaturen på det niveau du bestemmer, hvilket f.eks. kunne være 22 grader.

For at et klimaanlæg eller aircondition kan følge med, er det vigtigt at de har en størrelse.der er bygget til at afkøle, opvarme eller holde temperaturen i de lokaler det er opsat i. Vælger man et anlæg, der er for lille, vil det selvfølgelig ikke have samme effekt, som hvis man vælger et anlæg der er bygget til de antal rum eller kvadratmeter man har.

Placering

Uanset om du ønsker at investere i en aircondition eller klimaanlæg, så er det utrolig vigtigt at du placere dem på den mest hensigtsmæssige måde. Sådan så varmen eller kulden udnyttes på den bedst mulige måde.

Det er ikke sundt at befinde sig i et rum hvor der er træk, derfor bør ventilatorer ikke indstilles til at blæse direkte på mennesker, men derimod spredt udover rummet man ønsker nedkølet.

Det er ligeledes vigtigt at man rengøre både ventilatorer, aircondition og klimaanlæg ofte, sådan så man er sikker på at man får sund og ren luft ind i rummet.

 

Lad os give et tilbud…

Tilbud på aircondition ring til Varmepumpesalg ApS +45 2071 8081

 

Ring til os: +45 20718081 • Mail: Info@varmepumpesalg.dk
This is default text for notification bar