Luft til luft varmepumpe

Er du interesseret i at spare penge på din varmeregning? Mange husejere vil kunne spare langt over halvdelen på sin varmeregning. Det afhænger dog af faktorer, som f.eks. stand og størrelse på dit hus samt dit behov for opvarmning.
Hvis du vil vide, hvor meget du kan spare, både på din regning og i dit energiforbrug, så giv os et kald eller besøg os i vores showroom. Her kan vi, ud fra oplysninger om dit hus, udregne hvor mange penge, du kan spare sammenlignet med dit nuværende energiforbrug. Mange bliver overraskede over, hvor stort et beløb, det faktisk er årligt.
Hvis du ønsker at bruge en luft til luft varmepumpe som et supplement til en brændeovn eller el, så kan vi også regne på, hvor stor en del af dit samlede varmeforbrug, varmepumpen skal levere, så det bliver mest fordelagtigt for dig.

Tryk på billedet for at læse mere om producentens varmepumper.

produktlogopanasonic
produktlogobosch

Hvad er fordelene ved en varmepumpe?

Mange udskifter eller supplerer deres nuværende elvarme med en varmepumpe, og det er ikke uden grund. Varmepumpen er særdeles økonomisk og miljøvenlig. Den producerer omkring 4 kWh varme for hver kWh, den bruger og det er derfor en rigtig god investering for mange husejere. Her har vi oplistet nogle af de største fordele.

Hos Varmepumpesalg ApS har vi kun taget de bedste varmepumper ind i sortimentet og alle med mindst 5 års garanti, så du som forbruger er sikker på at alt virker som det skal i mange år frem, samtidig har vi altid glade kunder.

  • Den er let at installere. Gør det selv eller få en af vores medarbejdere til at foretage installeringen, det tager kun mellem 2-3 timer og er ofte inkluderes i prisen.
  • Den er billig i drift sammenlignet med andre energikilder.
  • Den er miljøvenlig. Den producerer væsentligt mere energi end den bruger. Mange får halveret sit eksisterende CO2-udslip.
  • Den giver et godt indeklima. Varmepumpen filtrerer en del støv fra den luft, som kommer udefra, hvilket giver et rent og sundt indeklima. Det gælder særligt, hvis du bor ud til en stor vej, hvor luften kan være forurenet.

Spar penge på din varmeregning

Synes du, at din varmeregning er for høj? Eller er du begyndt at tænke over, hvordan du kan opvarme dit hus mere miljøvenligt? Så er en varmepumpe måske noget for dig. Vi hos Varmepumpesalg ApS har et stort udvalg af luft til luft varmepumpere i forskellige størrelser og prisniveauer. Pumperne er leveret af forskellige leverandører, som alle er førende inden for produktionen af varmepumper. Leverandørerne er Panasonic, Daikin, Bosch, Mitsubishi Electric og Samsung, som alle er specialister i at producere varmepumpere i høj kvalitet. Hvis du vil vide mere, så er du velkommen til at kontakte os, så vi kan give dig kompetent rådgivning, eller læs mere omkring Panasonic varmepumpe.

En luft til luft varmepumpe er et apparat, som kan bruges til at opvarme et hus. Den er særlig anvendelig til mindre huse og sommerhuse. Den består af to dele, en indendørs del og en udendørs del, som hænger på en mur inde og ude. Varmepumpen fungerer på den måde, at den tager luften udenfor og omdanner den til energi, som opvarmes og som blæses ind i huset. Den er desuden let at installere.

Du skal dog være opmærksom på…

Inden du investerer i en luft til luft varmepumpe er det vigtigt, at du er opmærksom på flere ting. Først skal du overveje størrelsen på dit hus og i hvilket omfang dit hus er isoleret. En luft til luft varmepumpe bliver nemlig først en rigtig god investering i det øjeblik, at du køber den til et mindre hus, fx. et sommerhus, eller et hus, som er godt isoleret.
Når du skal opvarme et mindre hus eller et sommerhus, er en luft til luft varmepumpe ofte en godt valg, idet den er tilstrækkelig til at pumpe varme rundt i hele huset. Mange bruger også varmepumpen til at bevare en konstant temperatur i sommerhuset i vinterhalvåret, hvor sommerhuset ofte ikke bliver brugt. Det er både en billig og miljøvenlig måde at opvarme et sommerhus på om vinteren. Du skal dog være opmærksom på, at virkningsgraden reduceres en smule ved lave temperaturer, idet varmepumpen bruger mere energi på at opvarme den nedkølede luft udefra.
Hvis du vælger at installere en luft til luft varmepumpe til et hus med flere kvadratmeter end et typisk sommerhus, så er det vigtigt, at huset er godt isoleret. Isolationen gør, at det kan betale sig at bruge pumpen, som omvendt hurtigt kan blive en større omkostning end forventet, hvis vinduerne eksempelvis ikke er tætte.
Hvis du er i tvivl, om en luft til luft varmepumpe vil være den rette energiløsning for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring med at rådgive husejere i køb af energikilder. Vi lytter til netop det behov, du har for opvarmning og sammen finder vi den bedste løsning for dig.

5 års garanti

Hos Varmepumpesalg ApS har vi kun taget de bedste varmepumper ind i vores sortiment. Når du køber en varmepumpe hos os, så får du, uanset hvilken du vælger, mindst 5 års garanti. Du kan derfor være tryg ved, at din varmepumpe fungerer optimalt i mange år fremover. Hvis du mod forventning oplever problemer med den, så kommer vi og ser på det så snart, vi kan.
Der er rigtig mange varmepumper på markedet, så det kan være svært at finde ud af, hvilken pumpe du skal vælge. Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning for dig, hvor du opnår den største besparelse, både økonomisk og i forhold til CO2-udslip.