Home / Panasonic E9GFE & E12GFE

Panasonic E9GFE & E12GFE

Gulvmodeller Inverter+

Panasonic-e9gfe-indedelVores varmepumper til gulvmontering er fleksible og elegante. Panasonic E9GFE, E12GFE og E18GFE giver en effektiv varmedrift, selv når udetemperaturen er så lav som -20°C.

Dobbelte luftdeflektorer fordeler varmestrømmen både opad og nedad, så hele rummet føles behageligt fra top til tå. Køleluften rettes opad, og varmeluften rettes nedad, så du altid får den hurtigst mulige effekt.

Nogle gange kan det være svært at finde et godt sted at installere en traditionel væg model. Med gulvmodellen fra Panasonic giver varmepumpen gode installationsmuligheder og indedelen vil ikke være så fremtrædende i rummet, som andre indedele på markedet.

Panasonic-e9gfe-indedel1Øvre og nedre luftstrøm

Panasonic E9GFE & E12GFE indedel er udformet til diskret integration i vægge og med høj ydeevne, især i varmetilstand, selv når udendørstemperaturen er helt nede til -20 °C kan den stadig afgive varme. Dobbelt luftstrøm giver øget komfort og temperaturspredning: ovenfra for effektiv køling, nedefra for hurtig opvarmning.

Optimal luftstrøm fra enhedens over- og underside sikrer, at selv fødderne holdes behageligt varme (Kun i varmetilstand)

x

x

  • Panasonic-varmepumpe-udedelVarmedrift ned til -20°C med høj effektivitet
  • Mere effektiv end nogensinde – mindre forbrug og større besparelser
  • Dobbelt luftstrøm giver bedre effektivitet
  • Power indstilling til hurtig varmedrift eller køledrift

X

.

panasonic propartnerPanasonic ProPartner

Vi er glade for at kunne meddele at VarmepumpeSalg ApS er blevet “Panasonic Pro Partner”. Det betyder for dig som kunde at du har sikret dig, vi har den fornødne erfaring og nyeste viden om netop Panasonic varmepumper.
Ud over dette, giver det dig som kunde sikkerhed i produktet, da du får “SØLV PAKKEN” fra starten, hele 5 års TOTAL garanti, med mulighed for optil 14 års garanti.

 

 

EFTERÅRS PRISER – Specifikationer og brochure

Model Panasonic E9GFE Panasonic E12GFE
Med Energitilskud FRA… Kr. 17.795,- Kr. 20.795,-
Uden Energitilskud Kr. 21.995,- Kr. 24.995,-
Energi klasse A++/A+++ A+/A++
SCOP 3.80 3.80
Varmeeffekt kW 5.00 6.00
Varme areal m2 30-100  80-120
Køleeffekt kW 3.00 3.80
Køl areal m2 0-40  0-55
Sommerhus funk. 8º/10º NEJ NEJ
Drift område -20ºC – +30ºC -20ºC – +30ºC
Panasonic ProPartner Garanti 5 år 5 år
Download brochure Panasonic E9GFE.pdf

Prisen er inkl. Standard Montering, Læs mere om standard montering her. Energitilskuddet er fratrukket prisen og udbetales af Varmepumpesalg ApS med det samme på fakturaen. Som kunde skal du altså ikke fortage dig noget, det sker helt automatisk. Læs om energitilskud her: Energitilskud.

Top